Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
e da, biće i to :)
dzhimi oces da se ti i ja pobijemo :)
:uzbuđeno čeka Džimijev odgovor:
afterparti kod surovog na gajbi ili kod leele i celta (:
Ja obećavam da ću da napravim haos, kod koga god da bude :))))))))
E jebiga,mene nema.Sto u picku materinu,sta koji kurac,ja kao nema jebeno dobre sisa kurac picka definicije :)
Verovatno zbog frekventnog koriscenja gore navedenih reci u definicijama :)
Laki, dođi, ponesi kantu bezolovnog(manje smrdi) benzina i šibice. Biće 3 tvoje defke, iz momenta:))
''dzhimi oces da se ti i ja pobijemo :)''
Једино ако ми дозволиш да те бијем само једном руком. :) И то левом.
za ometene u rukovanju sve.mislim, svakako ce biti smesno gledati kako bijes levom rukom
Fajt, fajt, fajt. fajt :))
Ne pričaj sa njim, nabodi gaaaaaa!!! :))
E ovako, za sve one koji nisu bili u KSTu do sada i nisu sigurni kako da ga nadju, evo detaljnog objasnjenja:
KST se nalazi u zgradi tehnickih fakulteta u bul.kralja Aleksandra 62
Dakle, udjete u zgradu, popnete se uz prve stepenice, onda ispred onih velikih skrenete l
evo, idete pravo...pa onda imaju sa desne strane stepenice na dole, sidjete njima, pa opet malo levo niz stepenice i tu cete biti u hodniku KSTa. Ulaz u sam klub je sa leve strane odatle.
Eto.
Nadam se da ce bar neko uspeti da nadje put posto ja malo mesam levo i desno :)
Srecno!
ako se izgubite ili ne želite da lutate, na samom ulazu je portir, pa je možda najbolje njega da pitate...
pa mislim da po ovom mom objasnjenju i oni koji idu u KST nece uspeti da ga nadju :)
al sam si trazio :D
Pa i nije lako... Ja sam se izgubio par puta. :D
ti si se izgubio zato sto si bio mrtav pijan a ne zato sto sam ja objasnjavala...verovatno neces ni umeti trezan da nadjes... :D
leela će da doćekuje na ulazu :D
A jel može da se udje u KST sa onog bočnog ulaza do biblioteke? :)
ja cu da budem skretnicar :D
taj ulaz je zakljucan u toku dana kolko ja znam...
Još pregovaram sa ženom da me pusti...;-)