Prijava

1) http://www.boxee.tv ovde se brzo i lako i BESPLATNO registrujte, u kartici downloads skinite odgovarajuće kodove za vaš uređaj
http://i.imgur.com/J302KrR.png
U principu ovo će vas odvesti na korak 2)

2) https://kodi.tv/download/ zatim skinite player
http://i.imgur.com/krvtD06.png

3) https://youtu.be/EjSMW8VBxJo na kanalu ovog burazera imate i tutorijale za filmske kanale itd

A fora je što kodi možete koristiti i za pregledanje yt preko default addon-a. Što bi to radili? Pa, umanjuje potrošnju interneta značajno, pogodno za sirotinju koja nema flat pakete.

P.S. Probajte da preskočite prvi korak, meni nije htelo bez toga, da skine player ali ortaku jeste jer valjda je već registrovan na sličnom sajtu (oficijalni sumsung sajt) koji omogućuje besplatno download-ovanje ovog sadržaja.

aj neko ko ima ovo sa prvog posta nek okači negde reinstaliro sam vindovs i osto bez toga

Poštovani prijatelji sporta koji volite pogledati Premijer ligu, Primeru, Bundesligu, Evroligu, NBA, F1 i brojna druga popularna takmičenja, a nemate mogućnosti da to učinite klasičnom metodom fotelja - daljinski - televizor, Retard ima rešenje za vas:

- Instalirate Ace Stream plejer koji možete preuzeti na svoje računalo klikom na ovaj link: http://info.acestream.org/#/install
- Klikom na ovaj link otvara vam se španski sajt sa tabelom događaja čije prenose možete gledati ovom metodom. Nas interesuju poslednje dve kolone - u pretposlednjoj se nalaze imena događaja, a u poslednjoj brojevi "kanala" na kojima se ti događaji prenose. Skraćenica u uglastoj zagradi je skraćenica za jezik na kom se prenos realizuje.
- Kada utvrdite na kom kanalu je željeni prenos, pronalazite ga (kanal) u odgovarajućem padajućem meniju pri vrhu strane (LINKS 1-10; LINKS 11-20; LINKS 21-30), izaberete taj kanal i, kada se stranica otvori, pri njenom dnu kliknete na plavo-beli čunj i otvoriće vam se Ace plejer i pustiće se strim.
http://i.imgur.com/kqjwOSm.png

- Ukoliko se eventualno plejer ne otvori automatski, otvorite ga sami, a zatim desnim klikom na isti čunj iz prethodne stavke i levim na opciju "copy link address" u privremenu memoriju računara smeštate adresu koju zatim prenosite u polje u Ace plejeru koje se otvara klikovima na ovo dugme: http://i.imgur.com/u2dqFez.png

Nadam se da sam pomogao, pozdrav svima sem čekaoničarima. Njima sve najgore.

Jel bude HD ovo? Imam jednu ideju...

Ne da bude nego je isključivo HD.

Cuo si za rasberipaj?

Čuo sam i pretpostavljam da ćeš ga koristiti za prenošenje ove metode na TV uređaj od 50 inča koji zasigurno poseduješ. Da li sam u pravu?

Delimicno. Ne posedujem jos uvek, ali planiram da uzmem i da mi sluzi iskljucivo za sport i filmove/serije. Zasto da placam kablovsku pitam ja Vas?

Apsolutno nema razloga! Javi se ako ti bude trebao cimer sledeće godine XDDD

Браво, Слепи, то се тражи.

Ја сам успео једном-двапут да налетим на неки белоруски канал, кад сам гледао Уникс у ЕЛ и није била баш кристална слика, али у 99% јесте ха-де.

Једина мана је што нема Арене, налазио сам неке линкове два-три пута, али никад није хтело да ради, ваљда зато што нема људи.

Slepi na selu sam jbg, nisam u gradu vise. Al ako budem tamo na prolece i ako namestim to bices ugoscen. Bice pogaca i so, armin i pop, izijem i kalezic...

Imaces pvt kroz par minuta slepi

@Stevan budu Arene dobre kad je neki paklen meč i kad je velika gledanost, tipa f4 ABA lige se komotno može gledati tu, al drkanje je jbg.

@P.M. Eh to bi fešta prava bila, zapevalo bi se, a bgm i zaigralo.

Слепи брт, ово само за Шпанске екипе у Евролиги, или ја не знам да нађем стрим?