Setite ih se !

1. Deki, pa Ombre dolazi na sajt mada je najčešće na četu koliko sam provalio.

2. Kristina dobra pička, ako je po fotkama suditi.

3. Šta ćeš.. Otišli su ljudi. Zamajac je neumoljiv, ma koliko ga mi pokušavali prikočiti titanijumskim klipovima međ paoke njegove. Drobi i melje sve pred sobom.. Razloge nečijeg odlaska iz naših života ne treba tražiti, jer koliko god pokušavali nećemo naći onaj pravi. Ja ovaj njen ne želim da tražim ni među tasovima mog horoskopskog znaka, ni među ljudima i događajima oko nas, ni među razlikama u naravi, mišljenju ni mentalitetu. Oni su jednostavno postojali i bili, činilio mi se samo na prvi pogled, jači od onog što nas je spajalo. Nažalost, nismo uspeli da ih prebrodimo. Na kraju, mislim da je posle svega nešto ostalo. I to toliko lepo i snažno, da ću se ja, a nadam se i ona, tog vremena i te ljubavi, sećati kao nečega što se čoveku ne dogadja baš svakog dana.

4. gonzo

Vratio se lolo

5. Niko.
    Burzum.
    Warner.

6. Ех, недостаје ми Гонзо.. Нема га већ годину дана.. Милсим, знао је он да оде тако на неко време па се врати али никада оволико дуго.. :'-(

7. Hahaha jebem te Mačak. Lesi se vraća kući.

8. Vratio se lolo

Зајебава Каунт.

ЕДИТ: Мора мало на ову зиму, јбг.

9. Barakuda i Šana boktejebo!!!

10. Šalabe, skoro sam prelistao onu njihovu temu, koju je šana otvorila i kačila mu pesme za godinu dana veze, ako se sećaš toga, koje blago :)

11. И љубави се подсмевате.. Где ће вам душа..

12. ogma brat. nema ga

13. сети те се оних курви из Ћуприје што оду за Београд и тамо нађу Београђане који су гори од нас из Ћуприје. Туга брате. Све су жене курве, а ја сам им певао песме, кувао и прао за њих. А тамо нађу неког скота који ће да их бије и има стан на Миријеву. Страшно. Курве.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.