Okrenimo novi list u 2017-oj godini

1. E pa još jedna godina prođe za nama.
    Dolazi vreme da sumiramo utiske i zacrtamo sebi nove ciljeve.

Kakva vam je bila 2016. godina? Da li ste više zadovoljni ili nezadovoljni vašim trenutnim životom? Šta ste sebi obećali i zacrtali za novu 2017-tu godinu?

2. nabijem vas na kurac

3. Ko je sreo santjaga korovjova za novu u klubu koji će dogodine sigurno da postane gej bar jasam

4. sve je blize 12.04.2017. u 18:51 ;)

5. Радјард Куплунг
    Ko je sreo santjaga korovjova za novu u klubu koji će dogodine sigurno da postane gej bar jasam

Je l te trigerovao? xD

6. Misliš jel me jebo? :D

Nije, ubrzo sam napustio objekat, a i on rekao bih

7. uh trigerovao jebeno ahhah ajde bezi

8. sad kad si ga okrenuo, gurni ovo sve u dupe

9. Ko je sreo santjaga korovjova za novu u klubu koji će dogodine sigurno da postane gej bar jasam

Hahahaha koji random hahahahaha. Koja trauma od mesta.

10. zajebala me jedna riba sinoc castio sam je picem a nije htela da mi da br.reko e tako ti je kad verujes svakom.

11. a evo kako bi izgledalo da je sirkan bio malo realisticniji i nacrtao svoj kurac i spermu http://image.prntscr.com/image/c6562f4ce54f4ff387f9d7389ba0d515.png

12. na slici je gumica sa olovke tipa:
    http://images.clipartpanda.com/pencil-clipart-pencil.png
    i par kapi korektora

EDIT:
    ole perverzan si jako

13. e ti si taj koji drka na moj crtez zhajka dok peca kornjacu

14. ubjeđen sam da si bolje crtao u šestom razredu

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.