Prijava

''sve mi je teže da izdrvim tuki
jerbo ja sam edvard makazoruki''

Pustio ga malopre, za sad nije loše.

EDIT: Ne sviđa mi se đus, ok album generalno, ...
http://s32.postimg.org/hfabyz0px/3wp_Cn_LE.jpg
могло је то и боље

нисам фан домаћег репа али ова песма је без грешке

https://www.youtube.com/watch?v=KrrqivB327g

едит: и јејо исто одлична

Prtijev novi album je dosta dobar ali ima mnogo fillera za Prtijev standard (npr. Nije Lako i Cry baby su totalni filler po meni).
"Tika-Taka", "Ne prestajte s muzikom", "Nagrdi me" (Mikri totalno pokidao), "Jejo" (vrhunski hook), "KK" (brtualni semplovi volio bih samo da duže traje) su definitivno top tier.

"Smooth operator", i "Idemo na remo" su kapiram one tzv "grower tracks".

Ono dosta jak album, ali svaki drugi njihov mi se više svidio na prvo slušanje... mada i dalje je solidna sedmica

Meni je ovaj malo bolji nego onaj prošli, ali slažem se da je tu negde oko sedmice kad bi ga ocenjivao.

Bez šećera je bio jak album, samo što je svako odreda uzeo da sere jer "nema moskrija kme kme ovo je sranje"... Imao je i prejake skitove isto (moja gudrica i uputstvo za upotrebu su mi najjači skitovi domaće scene).

Mislim neću sad da bude ja serem nešto ali bilo je a i danas ima tehnički mnogo boljih repera od Moskrija na našoj sceni... Svakako da je neprevaziđen MC bio ali što se tehike tiče evo prvi Mikri je 3 klase iznad realno (mada opet nije to toliko fer poređenje jer Mikri je što se tehnike tiče najjači reper sa ovih prostora).
Kažem ovo jer mislim da Moskri nije toliko doprinosio samoj muzici koliko je doprinosio tome kako se ona prezentuje (svakako da prti nije isti bez njega zbog toga, teško takvog MCja da će naša scena više imati)... ne mislim da je bio loš reper naravno, daleko od toga, samo mislim da je mnogo precijenjen sa tehničkog aspekta.

Mada realno "Grejtest Hits" je njihov magnum opus. To je uz "Blackout 00" i "Sve Sami Hedovi" najjači rep album na našim prostorima (i "ekipa stigla" i "puzzle shock" su dobri albumi mnogo ali nije to moj fazon)

смара микри са енглеским... као да не може да смисли риму на српском... не знам он ми је баш јадан некако...

Pa i Eufrat je imao dosta engleskog na ovom albumu.
Realno dosta singlova ima fraze na engleskom i to naročito u hookovima jer se to dobro prodaje.

Ne znam, meni se sviđa, al kapiram zašto neko ne bi gotivio... nekako je to dosta više vezano za hrvatsku scenu, mada oni to mnogo lošije rade od prtija (osim momaka iz blackout projecta koji su to dobro valjali)

meni se svidja novi album prti be gea

Kako si ovo napisao kao neki dekica u fejsbuk komentarima

ahhahahah realno