Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Meni je stvarno drago što se Maestro konačno pronašao u nečemu.
Hvala brt <3
Maestro našo sam ti nov avatar.
Znaćeš koji
Masimo Savić jebo Rob Halforda pa se rodilo to, upravo bilo na beoviziji, oči ne varaju
daj sliku, ne gledam ta globohomo sranja
Guglaj Joca Ajkula
U inkognito ofc
ma ovo ti je samo gej Dejan Lutkić, imaš u porodičnom blagu onu u zatvoru scenu
https://dodaj.rs/image/LX39fz
mrtvi sajt reloadujem 5min da vidim jel neki relevantan post za kripto ono rasprava o joci ajkuli i spam o vucic brothers racunima
Idi nahui
Jel uletela neka lova Maestro?
Uleteo mu kurac u golo dupe pedersko
Mišljenje o Enjin coinu? Budućnost metaversea ili još jedan GoKu?
Enjin je etherium metaversa, sigurica na duze staze ali ne ocekuj 3x 5x tek tako
Samo duže staze i gledam.
Gde ste jeba vas ja lude
Gledam Enjin i plačem. Kod tebe?
Nije se niko obesio još? Ima labilnih ljudi svugde, moj jedan kolega se kune majkom i ocem da će sve pare povući iz kripto i pretvoriti u zlato i srebro.
Malo ga prcam, bio je jedan od onih koji "znaju kako diše kripto" ljudi, kurac-palac. Ukratko, kockar na kratke staze, nisi mogao od njega disati, priče o obrtanju škea na informacijama nedostupnim nama smrtnicima. Sad il šuti il očajava.
Digital Daphiment Bank
Ništa što oslobođene rezerve ne mogu da ublaže