Prijava

masterpisom u smislu da je obuhvaćeno i sažeto mnogo toga u dva sata poslije kojih onako otvoriš oči i pljuneš na radijator

hehehe a čudno da mi se baš sviđa film iako ga nisam razumeo. Nije dosadan ni sekund, a onda kada odjednom pogleda u onu kutiju, sve ode u kurac i više mi ništa nije jasno. Bez obzira, film je stvarno dobar o čemu god da se radio.

http://sh.wikipedia.org/wiki/Mulholland_Drive_%28film%29

Drugi pasus - zasr'o priču pa ćuti, mislio da mlatne lovu za seriju, a oni mu nisu dali :)

Manijače, je l' si gledao Kalvari?

http://www.imdb.com/title/tt2234003/
ovaj? jesam, dopao mi se, mada sam očekivao malo više nekog crnog humora, pa ispade samo pristojna drama. doduše, dojajna :)
ma, glison je bogotac da se ne zajebavamo.

Drugi pasus - zasr'o priču pa ćuti, mislio da mlatne lovu za seriju, a oni mu nisu dali :)

Mamicu mu jareću, ja glavu da lomim :)

Meni je Izgubljeni autoput ostao pomalo misteriozan, ali je to verovatno zbog sisa Patriše Arket, drugo ništa nisam ni gledao u to vreme, izlizao sam stop dugme na videu.

Nego odgledao sam Mulholland Drive. Zanimljivo je da mi je film odličan, samo što ne znam o čemu se radi. Prilično čudno, jer ne bi trebao da mi se sviđa s obzirom da ga nisam razumeo, ali eto tako je.

E sad, je l' zna neko o čemu se radi u ovom filmu?

http://www.imdb.com/title/tt0166924/faq?ref_=tt_faq_2#.2.1.3 - Sasvim lepo objašnjenje imaš ovde, bar što se tiče hronologije.

A ako si željan dublje analize i imaš višak vremena onda ovo: http://www.scribd.com/doc/141967870/I%C5%A1tvan-Kai%C4%87-Strukture-Nesvesnog-i-Predsvesnog-u-Filmu-Davida-Lyncha-Mulholland-Drive

Pročitaću- Živo me zanima o čemu se radi film :)

Meni je Izgubljeni autoput ostao pomalo misteriozan, ali je to verovatno zbog sisa Patriše Arket, drugo ništa nisam ni gledao u to vreme, izlizao sam stop dugme na videu.

Zizek daje dosta dobro tumacenje za Mulholand drive i Lost higway, kaze da je u sustini ista ideja obradjena u oba filma, a to je koncept iz psihoanalize, t.j. kako ego kada se suocava sa ekstremno nezeljenim razvijanjem situacije, frustracijim polako bezi u fantazije,nprm u prvom delu Mulholanda je fantazija, onakav zivot kakav bi naomi vats htela da ima a drugi deo stvaran zivot sa kojim nije zadovoljna i zbog kojeg :bezi: u fantaziju, dok je kod Lost higway/a mnogo mutnija ta razlika, jer je realan samo deo kad je bilu pulmanu patrisa zena i kada je on neuspesno jebe, pa zbog toga sto je neuspesno jebe on bezi u fantaziju i stvara taj svet gde je on onaj mladi batica koji dobro pamprci Patrisu Arket.
Ja lost higway nisam razumeo kada sam gledao, a za Mullholand sam koliko, toliko i pogodio.

Loool malopre sam postovao tu pesmu u hip hop temi

Larry Underwood

'Оће бити трећи део ускоро? Одгледао сам већину, мање-више добри су сви... оставио сам ове дуже за касније.

Drago mi je da ti se svidelo, ne znam da li ću raditi treći, zamislio sam ovako, al' ako se nakupi sastaviću.

Bilo je još nekoliko koji su zamalo otpali, listaj desetak strana unazad ako te ne mrzi, kačio sam još dva - tri barem.

,nprm u prvom delu Mulholanda je fantazija, onakav zivot kakav bi naomi vats htela da ima a drugi deo stvaran zivot sa kojim nije zadovoljna i zbog kojeg :bezi: u fantaziju,

Tako nešto sam skapirao i ja, ali mi je bilo previše jednostavno to pa reko da vidim da nije štogod drugo po sredi.

Odgledah Solaris od Trakovskog i ima li ko kakvo dobro objasnjenje sta je poenta i bit filma. Svidio mi se vizuelno film ali nisam ga nesto dobro skonto.
http://www.imdb.com/title/tt0069293/

dejvid linč može da mi puši gowno

daj kakvi ste vi hipsteri, kao "prejak film do jaja, ne kontam ga inače, ali je prejak" (jer neću da kažem da je loš, jer svi kažu da je dobar, a inače ne kontam ali je vrh, jer su i mnogi rekli da je dobar jer su i oni tako od nekog naišli

film je goooownooooooooo

Dejvid Linč pušač kurca tripoznog i precjenjenog

jedino što valja je kad se one dvije kurve jebu na krevetu i ližu
ostalo pokušaj filmskog ostvarenja koga hipsteri i wannabe intelektualci dižu u nebesa

linče napuši se kurčine
http://xarcosis.com/ham/lynch-asshole.jpg

A što moraš da ga potpuno ukapiraš da bi bio dobar?