Prijava
   

Homo-pomodarstvo

Trend od kojeg čestit čovek dobije napad mučnine i dijareje u isto vreme, te je u totalnoj dilemi kojim krajem pristupiti ve-ce šolji.

Dok sa jedne strane horde homofoba žive u ubeđenju da nabildovani džin-peder u roze lakovanom mantilu i helankama jedva čeka da preuzme baš njihov neodoljivi svatki baršunasti rčić, na drugoj strani bezumlja obitava družina isforsiranih pomodara.

Jer to je taaako in. Metro-usedelice zablenu u Seks i grad i prime se kako Keri Bredšo ima drugara pedera, kako je to lepo, može da te sasluša, ne gleda te kao objekat, tako je gladak i uredan, idete zajedno u kupovine. Fuj! Ili ona serija Vil i Grejs, reklama gejštine na kvadrat! ”Ju-huuu, ja sam gej, i zato što sam gej ja ću sada gejevski da se sagnem, a ti me slobodno penetriraj prazilukom, jer sam gej i to je moje pravo.” (Smeh mrtve publike.) Pliz kil mi!

Prizn’o Ventvort Miler da je homosekšual. Kako hrabar i human čin, dođi da čika-Toma medal ov onor! Dok armija obožavateljki seče vene reckastim nožem, čete novoregrutovanih obožavatelja zadovoljno trljaju ruke i druge delove tela.

A kod nas? Poljubila Ana Nekianonimus Sandru Nemampojmakoje usta! Slik’o paparaco posle dugotrajnog petominutnog uhođenja. Da l’ je Ana lezbo ili bi? Ili ne bi? Na naslov, u popularne!

Biznis & Marketing, bato.

- Jao, je li znaš da je Mirko gei? Priznao mi je nedavno, to je tako hrabro od njega. On je umetnička duša i taaako je osećajan. Baš je fin, puno pričamo, super se kapiramo.
- Je l’? Zar ne reče da te odvalio od kurca pre neki dan?
- Jeste, ali kaže to je samo hteo da mi pomogne da se bolje osećam. Kaže: to čini samo najboljim drugaricama, u izuzetnim situacijama. Što se krstiš? Pa gei je, to se ne računa.

Definicija je napisana za MizanTrophy

Komentari

hahahaha! Šta kaže? To se ne računa?

Mirko bre zna zašto živi :)))

Poceti me ovaj mirko na Neki to vole vruće, mada nije baš skroz isto.

Miler homoseks ima mnogo bebastu facu, ne znam koj đavo i režu vene za njim.

Au... onaj deo za vil i grajs me oduševio. +++

којим крајем приступити ве-це шољи.

Bide rešava problem.

Odličan pet, zabrojani grofe !

Кад покушавају да наметну гејеве на ма Србима. Неће се то примити. Јок море.
То је ко квадратура круга.

Mirko se domaće ugradio, nije ni on lud. Draga Vukajlijo, imao bih nešto da priznam: "Otkako sam bio mali, mamine štikle behu neobično lepe...."

I defka i primer odlični. Bra'o Nulinjo +

хахаха одличан пример

Neko ima pekinezera, a neko druga pedera. Tako mora, ne valja da si bez ljubimca. Pomisliće ljudi da si neko sebično stvorenje.