Prijava
   

Ilija Čvorović

Kultni lik iz filma "Balkanski Špijun". Sinonim koji se upotrebljava za komšiju kojem ništa ne može da promakne: ko se švaleriše i sa kim, kada ko odlazi u prodavnicu i šta donosi iz nje, koja kola vozi komšija i kako ih je stekao, ko je krivac za bušenje dečje lopte i iz kojih je pobuda to uradio, koga su golubovi posrali i da li je to znak da je on maler. Obično ga niko ne vidi, i sve radi iz tajnosti. On ne razmišlja do pola, on sve radi do kraja. Mozga, filozofira, ispituje, istražuje. Kada ne može sve sam pozove pomoćnika Đuru da mu pomogne. Orlovi padaju, ali padaju i maske.

- Mene ako se sete na Dan Bezbednosti sete se, ako se ne sete nikom ništa, to je bila moja dužnost da radim.
-------------------------------------------
- Jao slatka moja šta da ti kažem, ne mogu ni da se švalerišem ko svet. Juče me Steva dovezao, a onaj Ilija Čvorović virio iz žbuna, video nas je sigurno. Mada tešim se time, da se popičio sa mojim mužem na savetu stanara, jer mu nije vratio neki francuski ključ. Očajna sam!

Komentari

nisam ni citao odmah sam dao plus ! +

Obožavam sve gde se pominje Ilija Čvorović :)

Koliko pišeš, red je da neka ode u odabrane. +

djanicar: pročitaj, nećeš se pokajati :D

Lexa, Heavy_Rain: Hvala

azza: nije stvar u kvantitetu, vec u kvalitetu, objektivno, mislim da mi još uvek ni jedna defka nije za naslovnu... Pišem iz zabave ne opterećuje me toliko skor. Malo me samo iritira to što defku maksimalno pročitao 20, 30 ljudi, i što klinci bez razumevanja i čitanja daju minuse...

Evo vam pa procenjujte dal' je to to. Meni se previše spava.
Dao sam ti + , za slučaj da nije ista fora.

Malo me samo iritira to što defku maksimalno pročitao 20, 30 ljudi, i što klinci bez razumevanja i čitanja daju minuse...

Mnogo iritira, tačno znam na šta miliš, kad krene 15:0 i čim ode na drugu stranu niko više ne čita. Jebiga šta da se radi.

Rinsvind: nije to to... možeš da spavaš! :D