Prijava
   

Jugo

Mitsko biće, prevozno sredstvo grčkih bogova. Sušta suprotnost fensera Pegaza koji je pre poletanja izvodio rituale od 15 minuta mahanja krilima čisto da se kurči rasponom krila. Za razliku od njega, Jugo nikad nije zabušavao i radio je maksimalno kad god je mogao, budući da je bio bolešljive prirode i često je imao problema sa grlom. Ta njegova osobina se u personifikovanom obliku ispoljava i u prevoznom sredstvu 20. veka, majke Zastave i očuha Fiata.

Olimp, 480. p.n.e.

Zevs- E seko, aj' mi ispoliraj onaj čekić, treba da skoknem do Termopila da vidim nešto.
Hera- Nisam ti ja sestra, ja sam ti žena!
Zevs- Dobro, 'de, samo ti ispoliraj, idem ja do Juga da vidim kako je. Juče se žalio na kašalj, Apolon nešto jede govna sa nekim mastima, tovatna kako već beše. Reko mu da maže grlo i da će proći, ali mu ne pomaže.
Hera- Joj i ti ne znaš šta hoćeš! Pa što si džabe tero Posejdona da se pari za Meduzom, eno ti ga Pegaz dole u štali, samo sedi i krka onu travuljinu iz Mesopotamije, što mu je Adonis doneo kad je bio na odmoru.
Zevs- Ma jok, ne mogu ja s njim. Pre nego što krenemo mora prvo da sere pola sata da ne bi slučajno nekog smrtnika pogodio u letu, pa odna vrši rituale mlaćenja krilima dok sve buve ne istrese na mene, da bi na kraju leteo brzinom od 15 centimetara u sekundi izuzev ako ne dune neki malo jači vetar. A i plus sam morao prošli put da molim Helija da smanji aktivnost Sunčevih korona, stalno se žali da mu sunce ide u oči.
Hera- Pa i na kraju krajeva, ti možeš da se teleportuješ do tamo, ti si svemoguć, seti se.
Zevs- Uh, ženo, sila je u meni slaba otkako sam ter'o Juga da vuče plug kod Demtre.
Hera- Ma 'ajde, a i na kraju kraja krajeva šta ćeš ti tamo na Termopilu?
Zevs- Ma onaj kreten Ares napalilo Leonidu i još 300 budala da izginu, koji će im to kurac, odo da spašavam što se spasiti može.

negde u Srbiji, 2010.

-Onaj moj jugo opet kašlje, neće nešto da upali. Dođe mi da ga išutam, ali plašim se bog će da me kazni, žao mi ga nekako.
-Nemoj, meni je moj bolji nego bilo koji drugi auto, super me služi. Jeste da ne izgleda toliko lepo, ali bar znam na čemu sam. Kao da prosto ima dušu.
-(2 minuta kasnije) 'Ajde bebice moja, 'ajde upali, šta sam ti ja uradio, 'ajde pliiz, pliiiz, život je u pitanju, obećavam- kupiću ti nove svećice samo da odemo do prvog mehaničara.

Komentari

ja sam juce pokrenuo anlaser francuskim kljucem. udarao ga dok nije proradio. :)
+

Сила ће у теби бити слаба, не'ш моћи да се телепортујеш, немој више. :)

Ајнштајн за сликовитост и лијепу причицу апсолутни плус!!!

-
Grčki bogovi ti uopšte nisu trebali...

Nemas ti brate smisla za humor, mozes pisati do sutra i mastati mile volje, al ne mozes nasmejati nikog,
- naravno

"Grčki bogovi ti uopšte nisu trebali."

да си ставио словенске нпр...ја би регистровао још један налог и дао ти још један плус...овако само један остаје...

@ЧИЧА
Не познајем толико словенску митологију, а помислио сам на то. А и мрзело ме да гуглам, журио сам на тенис. :)

@LudiMilojko
Јебем ли га, можда ће смисао за хумор доћи некад касније, бар измишљам неке нове фазоне и не копирам већ постојеће, колико год они били лоши. Некоме можда буде духовито, могао би рецимо да говориш у своје име...

Milojko, nemoj molim te da osporavaš Einsteinov smisao za humor. Ali počinjem već da sumnjam da on nešto muti...njegove defke uvek imaju najviše omiljenih...sumnjivo je to! Šalim se, naravno :D

Dobra, duhovita, nije lako povezati antičke bogove i sleng.
+

haha, svaka cast za Leionidu. odma plus

Ово је за одабране, јебено генијално + и патрик

Ма онај кретен Арес напалило Леониду и још 300 будала да изгину, који ће им то курац, одо да спашавам што се спасити може.

Hahahahahahahahahahha oplakah ovo hahahahahahha