Prijava
   

Mali čo'ek

Najveći deo populacije viđen od strane očiju političara. Mali čovek ima male potrebe, on drugačije kenja i jede, drugačije spava i jebe svoju ženu pa je valjda otud mali, za razliku od prefinjene gospode koja seru jednom mesečno, transportuju se teleportom pa njihov život ima smisla.

*Po čemu si ti veliki čovek ako je on mali majku ti...

Komentari

ja mislio mali covek onaj iz filma 20k milja pod morem ^^ plus btw

ok, ma muka mi je kad čujem kako neko od tih džibera za seljake govori kako i mali čovek treba da bude ponosan ovo ono...pomislim, ti si mi veliki pičko uvlakačka...

@Hrnjau

знаш, брајко, где је грешка ?

поставка ти је све на месту, грешка је само што СВИ ми ПОМИСЛИМО што си и ти помислио .. и на томе остане ...

@fatal...

Ok, kontam, ali nije to greška, prepoznavanje i svest o tome je prvi korak ka rešenju, a i ova defka kazuje u prilog tome...kontam

бадава нам свест кад смо везани .. кад већина нема свести .. не жели је .. о акцији нећу ни да расправљам ..
боле овакве дефиниције ...

dok i nekolicina ima svesti u ovoj zemlji možemo biti sigurni da nada ipak postoji, ne govorim pretenciozno o sebi, ali sve stvari se odvijaju po principu loptice snega koja spustajuci se niz brdo sve vise raste...neko mora da pogura stvar, ti, ja, bilo ko, svi zajedno, ali najgore je dići ruke, ovo i nema veze toliko sa defkom ali sa tematikom ptoblema svakako.

Političar ti nikad neće reći problem je u tebi, ti treba da postaneš bolji, ako si ti kvalitetniji i društvo postaje kvalitetnije, ne, oni je tu samo da ti nameće nerešive probleme i uludo krade tvoje vreme. Ljudi su u zajebu ako misle da su im političari krivi za loš život, dovrim delom jesu, ali to ne znači da se ne može uspeti i napraviti neki rezultat.

нисам песимиста, али наши политичари су школовани да убеде лошију и регресивнију мањину да су већина ..

auh, to jeste bolna činjenica...

nema sta da se doda, a kamoli da se doda! o & +

Objašnjeno, šteta bi bilo da ovo propusti naslovnu.