Prijava
   

Milan Karadžić

Profesionalni sudija koga češće možete videti na RTS-u utorkom i sredom naveče, nego na terenu. Boli ga kurac, što bi se jurio sa fuzbalerima Jelenove Superlige po Novom Pazaru i Svetozarevu kad za iste pare može da palamudi u poluvremenu i na kraju utakmica Lige šampiona kod Tijanića.
I sad, svaki put kad se igra neka tekma, eto ga Strajnić, vrhunski sportski novinar i komentator, ovog puta u ulozi voditelja, zatim eminentni stručnnjak, tipa Nenad Jestrović i naravno on. Ne Džej, no sudija Milan Karadžić. I dok Peđa i ovaj drugi gost analiziraju utakmicu (čitaj- utrkuju se ko će lepši hvalospev o Barseloni izrecitovati), Milan daje stručni osvrt na suđenje. A pošto je Milan veliki čovek, pun solidarnosti i proleterske kolegijalnosti, on nikad neće reći da je suđenje loše, ma koliko to očigledno bilo. NE! Sudije su pod velikim pritiskom, te ako pogreše, onda to nije njihova greška.
U svakom slučaju, ostaje žal što se sve reči izgovorene u ovoj emisiji ne transformišu organski u pomije. Koliko bi se samo krmadi naranilo.

Strajnić- Gospodine Karadžiću, imali smo dve sporne situacije, ako možete da prokomentarišete to.
Karadžić- Pa da, evo prva situacija, vidimo Davida Vilju kako utrčava u prazan prostor između centralnih bekova Leverkuzena i postiže gol. Pomoćni sudija nije podigao zastavicu i bio je u pravu. Evo sada će se to i videti na usporenom snimku.
Strajnić- Meni se čini da je najmanje tri metra u ofsajdu.
Karadžić- Pa to vam se samo čini. Evo uporedite ove štrafte od trave. Jasno se vidi da je Vilja u liniji sa štoperom Leverkuzena.
Strajnić- Da, da, da, u pravu ste. Evo i druge situacije. Ovde imamo jedan oštar start Maskerana nad Rolfesom u kaznenom prostoru. Čini se da je ovo ne samo za najstrožu kaznu, nego i za crveni karton. Međutim, sudija nije pokazao na belu tačku. Mislite li da je pogrešio?
Karadžić- Pa ja mislim da je Ricoli bio u pravu što nije dosudio penal. Jer, evo vidimo sada da ga je Maskerano samo malo zakačio ramenom, a zatim ga slučajno zgazio sedam puta. To je čisto remplovanje. Još ako imamo u vidu činjenicu da je Ricolijev ujak početkom sedamdesetih tri meseca radio u pilani u Bristolu, onda tu vidimo jak uticaj engleskog fudbala, gde se, priznaćete, i igra malo grublje.
Strajnić- Da, o tome nam je pričao kolega Stojanović. Sve u svemu, sudija je uspeo da izađe na kraj sa pritiskom, jer kao što znamo, težak je to posao...

Komentari

Како мене нервира тај човек...то је невероватно. +

ПИЧКА. Успут, здраво Бенисијо чкоде.

Томислав Караџић
Како мене нервира тај човек...то је невероватно. +

А ви сте браћа ? +

Ђес Мерлин. Јебеш ли штогод и зашто не?

Ништа. Мада сам малоприје видио пар добрих сиса, али то се не рачуна, јебига. Ти?

Ето мало, дођок да видим шта се дешава, размишљам се да ли да реагујем, ал ме мрзи. А што се сексуалне активности тиче, зар сумњаш у ме?

Немој реаговат, ја пробао и одмах ме у одабране ставили. У те не сумњам. Велком Бек!

boli ga kurac, u drugoj rečenici je suština definicije, dobro pišeš stvarno +

И на крају сваке реченице: "Одлична одлука помоћног/главног судије". +++

Бенисијо, мали Бенисијо. Шима бате?

:+D, a posebno zbog opravdanog prozivanja Barse.

Што си се бановао, коњу?

Сморио сам се нешто био бем му миша. Контао сам да и не долазим више овде, кад оно међутим. Јебат га :Д

Pederčina svirala penal u 93 za Donji Srem juče u Užicu, a pre toga priznao gol iz čistog ofsajda za dotični tim iz Pećinaca. Jebem li mu ćerku plaćeničku. Govno lopovsko. Jedva ga policija izvela sa stadiona.

Meni ovo fantastično +++*