Prijava
   

Molba

„..Ali dragi kolega, da bi vaš zahtev bio ispunjen vi morate napisati i predati nam molbu!“ – Iliti: „Uvuci mi se u bulju i počeši me po istoj!“

Da, dobro si pročitao. Molitva nije uslišena, ali je uvažena i možeš slobodno gurnuti tvoju malu ručicu u rektum predpostavljenog, a pri tom sa što više emocija očistiti fekalne materije koje se nalaze u istom.

Dakle... Radi se o jednom, ne tako beznačajnom papiru, koji običnog smrtnika čini većim. Nije sposoban da usliši molitve od kuće, kao neki, već traži pismeni izveštaj i dostavu na tu i tu adresu. A to, da li će vaš zahtev biti ispunjen ili ne, zavisi od vas, tojest od količine emocija i težnje za njegovom buljom koju ste izneli na papir.

Ili pak, može da posluži kao afirmacija u sledećim slučajevima:

a) Sprečiti jak protok fekalnih materija da završi na ćegama, tojest istim obrisati bulju.
b) Upotrebiti ga kao zanimaciju košarkaške lopte i potom ubaciti tricu u kantu za smeće kao Sale Đorđević devedes' i sedme.
v) Uvažiti ga kao Briselski sporazum i u tišini oslušnuti zvuk pocepanog papira.

U krajnjem slučaju, jednostavno ga zgužavati i baciti, i ujedno sprečiti sopstevno poniženje zarad tuđe koristi.

Definicija napisana za Mizantrophy.

Komentari

Očajna defka...al' kad bi se zezali!

Šalim se, daleko od toga, al' nekako mi neubedljiva, kao da si ostao nedorečen. Verovatno će se više dopasti onima koji pretpostavljene i imaju. Ja sam, jebiga, šef-dirigent lololo :)

+, pored svih zamerki

Читајући ову, и твоје претходне дефке видим да умеш да уђеш у најситније поре текста који износиш и самим тим контам зашто сам остао недоречен по питању ове моје деиниције. Јесте, могао сам опширније и да изнесем неке друге ставке које би са собом носиле потребу за додатним објашњењима тако да нисам хтео да овај пут буде предугачка дефиниција... Ал' хвала на критикама, и на том плусићу доле. :)

Pod b) najčešće koristim. Šone, dobra kao i predhodne. +

Dobro odrađena defka, samo Shoninjo da je odradio malko, malko opširnije...
+ naravski!

Vaša molba je usisana!