Prijava · Registracija
 1. 1115 : 112
  16 em plus     16 em minus
  1116 : 112
  1115 : 113

  Nećeš jebati

  Кажемо некоме кад се не понаша примерено својим годинама, или не поседује одговарајуће психофизичке карактеристике за какву квалитетну јебаду. Такође, овом простом реченицом се некоме на, да се тако духовито изразим, врло имплицитан начин наговештава тужна истина, а то је да неће јебати.

  - Брате, шта има, нисам те видео 258 година!
  - Ево, ништа, блејим. Леј, да видиш, узео сам поново да играм неке старе игрице, знаш који трип, јеботе. Јутрос сам инсталирао Командосе! Се сећаш кад смо играли то по цео дан? Е, и сад исто радим. Једну пређем, другу инсталирам и тако укруг. Не избијам из стана.
  - Нећеш јебати...

  ----------------------

  - Опет су закључали тему ''Јебање 2'' на форуму! Ааааа! Ајде да се удружимо и свима да кажемо да ми ЈЕБЕМО! Да им испамујемо сајт!
  - Све је то океј, али... Нећете јебати.

  ----------------------

  Реља: Мама, свиђа ми се једна девојчица из четвртог три! Зове се Роксанда! Шта да радим? Како да јој приђем? Како да јој се свидим?
  Мама: Напиши јој, сине, љубавно писмо! То све девојчице воле!
  Тата: Воле курац мој. Напиши јој љубавно писмо и знај да нећеш јебати.

  ----------------------

  - Хаха! Нећу да платим 200 кинти! Дувајте га! Ја ћу сутра у школици да једем пљеску, а ви ћете да једете кифлу! Ња-ња-ња-ња!
  - Нећеш јебати.

  ----------------------

  - Момци, вечерас неко акцијање, а? Идемо?
  - Какво црно акцијање? Вечерас се гледа фудбал код Балше!
  - Гејчине. Нећете јебати.

 2. 360 : 44
  16 em plus     16 em minus
  361 : 44
  360 : 45

  Nećeš jebati

  Sumarna projekcija finalizacije nečijeg pokušaja udvaranja, koji je toliko nespretno, netaktično i/ili glupo izveden, da samo inicijatoru može da izgleda kao relativno perspektivan.

  - Ko si sad pa ti?
  - Mnogo mi se sviđaju tvoji postovi na forumu, pa sam te eto dodao na facebook. Deluješ kao zanimljiva osoba, mogli bi da se družimo.
  - ... (Nećeš jebati)

 3. 118 : 34
  16 em plus     16 em minus
  119 : 34
  118 : 35

  Nećeš jebati

  Реченица због које би, кад би је чуо од Препотентне девојке, нормалан човек са инатом, тзв. ''Сировина са Балкана'', узео девојку у руке, везао је, стрпао у гепек да јој још ноге вире, одвезао у Липовачку шуму, и тамо је про-дивљачко-балкански избамбусао, вратио у ауто и избацо из кола на сред Ибарске.

  М : Мала, како си, шта ми радиш ? Могли би мојим голфићем на пиће неко до чаршије вечерас, шта јажеш ?
  Ж : кхм...Нећеш јебати.
  М : Нећу, а ? Е сад ћеш ти да видиш...