Prijava
   

Onaj trenutak

Trenutak u kom se sve iz korijena promijeni. Emocionalno stanje se zarotira za 180 stepeni, obično prouzrokovano nekim događajem, dobrim ili lošim, ili pojavom neke osobe u tvom prisustvu. Koliko god da si srećan, ili tužan, poslije toga se sve mijenja, i više se ne može vratiti na staro, bar u skorijem vremenskom periodu. Čak i oni oko vas osjećaju promjenu, koja postaje obilježje cijele večeri, a vrijeme se računa do tog događaja, i poslije njega, a sve što se desilo prije biva zasjenjeno, i bačeno u poluzaborav.

Žurka. Doček Srpske Nove Godine, muzika, plesanje, ludnica. Stojiš za stolom sa djevojkom, i još nekoliko drugova i drugarica, sve je savršeno, kao u nekom snu. Ljubiš se sa djevojkom, grliš je, plešete zajedno, na sedmom si nebu. A onda se otvaraju vrata diskoteke, i unutra ulazi on. On, na koga si ljubomoran, jer se previše mota oko tvoje cure, pod plaštom drugarstva, u koji je ona odmah povjerovala. Ali ne i ti, ti shvataš šta on radi, jer si i sam muškarac, i znaš fazone koje muškarci koriste da bi osvojili neku djevojku. Prilazi joj, grli je, čestita joj Novu Godinu, i ljubi je, doduše u obraz, tri puta. A svaki poljubac ti steže omču oko vrata. Uzimaš novo pivo, i piješ ga u grču, dok se na tvoj um spušta tamna sjena. Svi osjećaju da se nešto dešava, ali niko ne shvata šta. Osim nje, koja pokušava da te oraspoloži. Bezuspješno. Veče je propalo, a ti cijelu noć posmatraš njega, da ne bi učinio korak predaleko, i time završio svoj bijedni život. To je taj trenutak, trenutak koji mijenja sve, i izaziva osjećaj gorčine i tuge koji te izjedaju još dugo nakon toga.

Komentari

znam da defka nije neka, ali morao sam ovo da napišem, jer mi se desilo sinoć, a nemam kome drugo da ispričam..... :(

Ја дао плус. Искреност се цени, а и није толико лоше.

a ne znam brate, jebada....

ja dao minus jer mislim da imas problem. Znaci stvarno mi lici na simptome opsesivno kompulsivne licnosti. Mada mozda je i cista ljubomora. Al veruj mi, musko-zensko prijateljstvo postoji, i kad zenska osoba nekoga zavoli kao druga jako tesko moze da bude nesto drugo. ;)

glupos' i boles'...-

hvala i vama, cijenim svaki komentar, pa makar bio i negativan....

viš sad, moj ujak ima kalašnjikov i 400 bojevih metaka, pa ako kad zatreba, ja sam tu :)

hahahaha može, ja sam za....:)))

Isuviše flafičasto ali lijepo napisano pa može +