Prijava
   

Otkomanda

Jedna od retkih pozitivnih stvari u glavi manijaka/šizofreničara, koja isključivo služi za suzbijanje negativnih misli koje prethode postupcima. Nažalost, ne uspeva uvek da preovlada u glavi dotičnog.

"♪ DAL SI IKADA ♪ MENE VOLJELA ♪ KAO TEBE JA ♪ DAL SI IKADA MEN... uuuu vidi što je dobra mačka, tako tako, samo hodaj ispred mene dok mogu da ti gledam pozadinu, vidi manijaka što je iz autobusa zinuo u nju, alo bre dečko, ja sam prvi zevao u njeno dupe, e saću da mu jeb... OTKOMANDA, PREKINI BRE, dobro, dobro, miran sam, neću da ga bijem pred svima, hehe, kako bih ga prebio, ajmo dalje, daaaa, duuupe, vidi gaaa. Hmm, a da je ja naskočim na nju ovde pred svima, šta bi moglo loše da se desi, možda ipak želi snošaj sa mnom, bez obzira na ovu moju krastu na nosu, a i taj seks u javnosti, mnogi to danas preferiraju, a još ako je naskočim, pa bude iznenađena, možda se još više naloži, ajmo, sad ću, dođ... OTKOMANDA, NEMOJ KONJU, PREBIĆE TE LIKOVI SA STANICE, A I POLICIJA ĆE DA TE DOHVATI... dobro, miran sam, miran... čekaj, pa jel ona to skreće desno, skreni desno, hajde, skreni desno, mračna ulica, nema ljudi, taman pao mrak, niko nas neće videti, moći ćemo da se volimo celu noć, a možda mi i ostavi svoj broj telefona... Skrenula je, sačekaću da pođe još malo napred, prošlo je samo 200 metara, ma neću, sad je napadni, vole to današnje klinke, OTKOMANDA, SPRDAM TE, NIJE NIŠTA POGREŠNO, SAMO BUDI NEŽAN, hehe, drago mi je da se slažeš, dooođiii mačko, too, za dupe, alo bre, ne deri se, eej bre, ne čupaj, aloo, grebeš kučko a? evo ti šamar, pala si, e ako, sad će mi biti lakše da te skinem, dođi kurvo, dođi, opet šamaraš, evo ti pesnica mamu ti jebem, evo šipke, sad ću po glavi kučko, ogrebala si me opet, evo ti šip... OTKOMANDA, UBIĆEŠ JE JEBOTE, OTKOMANDA, OTKOOOOMAAAN.... "

- MA KURAC OTKOMANDA, POPA BRE, ZOVITE POPA

Komentari

E pa to sam čekala. Samo budi psiho lolo +

Psihotično do kraja!

udariću minus! OTKOMANDA ;p
dobra, +

Sviđa mi se Leprikone! **++

Vidi đembelog al' fercera jeb'o gaće svoje +++

jaoooo, al' si mracan.... +++ kidas, kidas !!!

Manijakalno lololo
Bravo Lepri +

nisam očekivao od veprikona da me nasmeje. plus

S kim se grudvaš Lepri?

E jebeš ga sad, ova defka je vrh, biće teško da se odlučim između ove i one prve od Glavnog... +

Definitivno najbolja *

Добра, болесна, а добра. Хм
+++

zvezda iz momenta
hahahahaha

+++++++
Због неких преозбиљних ликова које нешто тера да ми бришу податке са профила,
принуђен сам да питам сваког посебно следеће:
Да ли могу да ставим твој оригинални ник и мој шаљиви, на мој профил?
У твом случају то ће бити - Веприкон (идеја је Гузманова) (ПС. Гузмане могу ли и твоје име да променим, плииииииииииззззззз!).

Ако се слажете, само напишите да се слажете, па да качим.
У нади да се разумемо,
поздрав,
Срањка.

dečko ne znam na čemu si al' kači šta god hoćeš puca mi patka

Au ovo si odradio maksimalno bolesno.
Mon0log koji lik vodi u glavi sam sa sobom je savršeno odrađen. Ali savršeno. Pomislio kako onim najgorim ludacima tako nešto i radi mozak.
Svakako vrhunska defka.
+

džoni pa treba i biti manijak da bi znao kako manijaku funkcionišu moždane ćelije. Zato vepruskoni tako dobar primer ima, jer mu otkomanda prolazi kroz glavu desetak puta dnevno lolo

Ubi ženu, jebote! ;) Izgleda da je u ovom takmičenju većina nadmašila sebe. +++

Jebao si mu lilu sa ovom...+

Дефка да отпадају комади меса, ко од лепрозе! +++

Šta će to biti, kad modovi ovako često odabiraju? Da ne grešim dušu na par sam stavio i zvezdu. Kao i na ovu. :) +*

Au Lepri leptejebo, koji si potencijal za ulicnog presretaca, rispekt!

Jebote, pao sam pod astal.
*

E, imala sam flešbek na "Kako bog zapoveda" - Nikolo Amaniti. Priča je slična, tip je lud, prati devojku na motoru, obori je, odvuče u šumu i dalje slično kao ovde. Leprikon je ubo' dobar opis šta se ludaku dešava u glavi.

Inače, tu knjigu sam počela da čitam dok sam morala da ležim poslednji mesec trudnoće, što je horor sam po sebi, pa nisam mogla da nastavim da se ne bih upucala. Završila sam je tek godinu dana kasnije - na sigurnom terenu.

Ima Amaniti i neku zbirku priča "Blato" u koja je isto boles'. U jednoj od njih grupa mladića startuje 3 ribe u nekom klubu, posle ih odvede na plažu i tu poubija - svaku na različit način. Baš zajebano kad se pročita.

Smorih, ali ovaj čovek pokazuje izuzetan talenat za ludačku naraciju :)