Prijava · Registracija
 1. 126 : 11
  16 em plus     16 em minus
  127 : 11
  126 : 12

  Pan Erotika

  Едукативан часопис и саставни део одрастања сваког пубертетлије. Популарнији и од "најзанимљивије" књиге (лектире). Доношењем у школу и међу другаре сматран си за главног фрајера и познаваоца тајни секса.

 2. 92 : 11
  16 em plus     16 em minus
  93 : 11
  92 : 12

  Pan Erotika

  Prvi muški "uradi sam" magazin na ovim prostorima.

 3. 47 : 3
  16 em plus     16 em minus
  48 : 3
  47 : 4

  Pan erotika

  Последња станица у каријери једне курве.

  Некада је била популарна, снимала су се издања високобуџетних филмова, Брезерс и Нафти Америка стајл. Возили су је лимузинама, пио се првокласни шампањац, мрљао се кокс искључиво прве руке.. Имала је удела у политици, као дипломата и аниматор партијских председника, присутна у свим свршеним чиновима. Свако мало, улетале су јој и масаже и дискретно дружење са бизнисменима и сличним државним чиновницима на моћним положајима. Свашта јој је улетало...

  Како неизбежни зуб времена мора све докачити, тако ни њу није заобишао. Рок трајања јој пролази, а са њим и преостале категорије нестају. Била је секретарица, кевакојубиволеодајебеш, тетка, директорка, шефица, ал' не може довека! Додатни килограми су надошли, а дечко, локални дилер крека, је пегла свакодневно. Кокс замењује пајдом, успокојава је. На порно индустрију је заборавила, а и они на њу. Сними по неки социјални са чамугама, који је изуништавају паламарштинама да две недеље не може да дође к себи, чисто да има за буру. И томе долази крај.

  Враћамо се горенаведеној Пан еротици и сличним ''Осмосмерка-Сканди Свет левел'' социјалним часописима. Већ се у основној школи увериш колико очајна и колико навучена куравела мора бити да би се сликала за већпоменуте магазине. Од хонорара има таман да пазари пешес' лозица у пластичним флашама на трафици и напије се на клупици у парку, где на крају и оверава..

 4. 30 : 5
  16 em plus     16 em minus
  31 : 5
  30 : 6

  Pan erotika

  Statusni simbol među osnovcima 90-tih godina. Ko je imao primerak ovog časopisa, smatran je za najveću facu u razredu.