Prijava
   

Pohvala ludosti

Ako recimo neki muškarac umisli da je zec(ili tome slično) i počne da se ponaša i oseća kao zec, a pritom je evidentno da nije zec-pošto je čovek, neminovno je da će posle nekog vremena biti smešten na psihijatriju i biće smatran bolesnim čovekom.
U bolnici će psihijatri pokušati da ga izleče od te njegove bolesne fantazije.

Ali ukoliko neki muškarac umisli da je žena(ili tome slično!) i počne da se ponaša i oseća kao žena, što evidentno nije - kao što ni onaj mučenik od pre nije bio zec, ne samo da neće niko pokušati da ga izleči, nego će se hrpa nevladinih organizacija boriti za to da se ta njegova bolest smatra normalnom i zahtevati od svih njemu bliskih da tu njegovu bolest prihvate kao nešto sasvim normalno i kao njegov lični izbor i slobodu, a automatski dobija i titulu "gay"!

Pa lični izbor i sloboda biranja i onog prvog je bio da živi i da se oseća kao zec i nikog da ga razume, pa da mu pomogne u tome!

Obojica se osećaju kao nešto drugo, a ne kao ono kako su se rodili, a samo ovom što se oseća kao žena se pomaže, a ovaj drugi treba 'ladno da ide u ludnicu!

JA se ovom definicijom borim za prava svih, a ne te tamo neke gay organizacije..!
Borim se za prava ovih koji misle da su zečevi, Napoleoni, itd...
Gde je tu pravda, gde je tu jednakost, gde je njihovo pravo da se javno deklarišu tako kako se osećaju?!

Zašto je samo njima zabranjeno da se osećaju i izjašnjavaju kao ZECOVI?

Komentari

Blizu si ... generalno, muškarci ipak više vole žene od zečeva...;)+

Meni samo nije jasno zašto je jedna očigledna fantazija bolest ,a druga očigledna fantazija nije..? :-)

U jednom slučaju ipak ostaješ u okviru vrste, pa će uz pomoć NVO da ti progledaju kroz prste i da te"brane", a kad si zec"stvarno si prolupao"... ni bundu ne mogu od tebe da izvuku...;)
tema je prilično široka i duboka, tzv.forumska...;)

Ma šta ima tu duboko...nisi zec ,nisi frižider ,nisi devojka itd...
Čim nisi svestan samog sebe ,očigledno je da nisi "u vinklu". E sad to što su jedni povlašteni u fantazijama a drugi nisu ,to je druga stvar!

Ja se borim za prava ovih što misle da su zečevi ,Napoleoni ,itd...:-)))

Ko kaze da ja nisam frizider???? ...... + k'o vrata

@Prometej, dođi da ladimo zajedno...

Tako je, i mi zecevi hocemo svoja prava!

Pravda za zečeve!

A šta mi nindže sad da radimo?

zeceve u paprikas! pedere na bandere! pusti bre foliranje...

Forrest gump za predsednika!!!!!!!

Tama pomislim da si dostigao svoj zenit, a ti me opet iznenadiš. Svaka čast. Predlog da se posle 15 000 dobija rank KURD BRE.

Ja bih voleo da me proglase za geja, pa da vidim terapiju za lecenje od toga. :)))

Ćuti bre ,jezik pregriz'o!!! Možda će da te karaju crnci dok ti se ne zgadi! :-)))
A tebi pala na pamet neka druga terapija,a? :-)))

@Che-Vu: Hahahahhahahahahahahhahahahahha!
Odlicna defka!
+

"Ja se borim za prava ovih što misle da su zečevi ,Napoleoni ,itd...:-)))"

svaka cast!+

Ja se deklarisem kao tigar! arrrrrrrr +

I gde sam ja u svemu tome?

Auuuu covjece, koliko je ovo dobro! O'ma omiljeno, svaka cast.

E koliko njih ima hormonalane poremećaje,transseksualne poremećaje i hemafroditne poromećaje a ti pričaš o likovima koji vole da ga primaju ili da čačkaju debelo crevo. Pederi nisu umislili da su žene,znaju oni da imaju kitu i baš zbog toga je i vole .... predpostavljam. Koliko znam obično naj macho muškarci su neke pederčine. A šta mene zabole što oni vole muškarce? Lepo si to sve napisao ali brate taj zec-čovek će da pojebe sve zečeve koje će posle neko da jede,a pederi će da se heftaju u bulju u mraku. Pa sad vidi ko je veći problem :P

Nemam reči, stvarno , klanjam se ovome!

Jebiga, ja dala majnus. Covek ne umisli tek tako odjednom to, vec se znaci pojavljuju jos od malih nogu, tako da je ovo, iako poluduhovito, glupo i nezanimljivo.

sta je brze ili zec? :D

Ау, који врх. Врхчина!

Au bre Kurd ovom defkom si objasnio neke stvari...
Pedere u ludnice
+

Курд арчи! +

SVAKA TI KA' NJEGOSEVA !!! +++++ *

takoreči legendarno

Probaću sad na popisu da se deklarišem kao beloglavi 'sup, oću i ja da sam zaštićen zakonom.

А ШТА ЋУ ЈА КОЈИ МИСЛИМ ДА СУ СВИ ГОЛИ ОКО МЕНЕ, ПУСТИТЕ НАС ДА ЊИШЕМО НА МИРУ!!!

Bravo majstore, skidam kapu!

Зецови Зецови Зецови Зецови Зецови Зецови Зецови Зецови Зецови Зецови !!!!

Dao sam ti plus posle procitana prva dva pasusa jer sam pomislio da bi trebao da budes Bog zbog toga, ali kasnije se malo pokajah.:) U svakom slucaju fino.:) +

Генијално!

pravda za zeceve!

Гејеви не мисле да су жене...

Priglupo. Ispravi obadvojica.

Tužno je znati da u 21. veku i dalje postoje oni koji ne razumeju ljudske različitosti, ljudske potrebe. Na žalost, Srbija je i dalje među retkim zemljama na svetu gde biti gej je mnogo veći problem od realnih problema koji nas okružuju.
P.S. Gej se ne oseca kao zena! -

Gledam komentare i baš sam se pitao kad će neko da počne da "ispravlja magaretu kurac"...i evo! :-)

Što je vama do jaja! :-)))

Tužno je znati da u 21. veku i dalje postoje oni koji ne razumeju ljudske različitosti, ljudske potrebe. Na žalost, Srbija je i dalje među retkim zemljama na svetu gde biti gej je mnogo veći problem od realnih problema koji nas okružuju.
P.S. Gej se ne oseca kao zena! -

Kandićka, smorila si. +

Ova definicija ima SNAGU! +++

Nema svrhe raspljavljati se... ovom definicijom samo pokazujes svoje nepoznavanje LGBT populacije... gej se ni po cemu ne razlikuje od strejt muskarca, osim sto ga privlace muskarci, a ne zene. I ne, ne umislja da je zena, zna da je muskarac i uvek ce to biti :P

-

Zabole me da upoznam tu LBGTMSG ili već kako se zove populaciju...! :-))))))

Ja bih da upoznam Ketrin Zitu Džons...golu! :-)

Ovo je dobra defka, kao neki popis seksualne orjentacije. baš mi se sviđa!

A što se zečeva tiče: Uči tata zec malog zeca da prca, postavi mu tri zečice i kaže 1,2,3 i završi posao! Jel jasno mali? Aj još jednom tata! 1,2,3! Jel jasno? Aj sad ti! 1,2,3,4 izvini ćale!

Zecovi, Zecovi, Zecovi! Pravda za Zecovi!

nikako nema smisla da zeceve sklanjaju u ludnicu, i onda mi orlovi ne mozemo da se posluzimo sa nekim od njih, PRAVDA ZA ZECEVE!!! a sto se defke tice + k'o kuca!

Seksualna manjina su i pedofili, kao i zoofili, šta je sa njihovim pravima? :)

Iskreno, prijatno sam iznenađen što je ovo stavljeno na naslovnu. Ali, imam neki osećaj da će sutra da krene kampanja za gašenje Vukajlije. To će nam biti poslednji uslov za EU :)

A nekrofili?
Odlicno si sabio defku++

Tužno je znati da u 21. veku i dalje postoje oni koji ne razumeju ljudske različitosti, ljudske potrebe. Na žalost, Srbija je i dalje među retkim zemljama na svetu gde biti gej je mnogo veći problem od realnih problema koji nas okružuju.
P.S. Gej se ne oseca kao zena! -

Правдинатори, мрш из моје авлије!

Ма чујеш. Ајд' ружичасте зечеве и да толеришем, они нису опасност, али ово

Borim se za prava ovih koji misle da su .. Napoleoni

Мало ли је лудака који овог трена крстате нашим улицама него још се требам борити за њихова којекаква права? Шта ћеш кад умисле да су Хитлер, Стаљин или васкрснули Џек Трбосек, хоћеш се борити за њихова права и молити се Богу да не направе неко зло? То је болест и треба да се лечи.

što se zečeva tiče: Uči tata zec malog zeca da prca, postavi mu tri zečice i kaže 1,2,3 i završi posao! Jel jasno mali? Aj još jednom tata! 1,2,3! Jel jasno? Aj sad ti! 1,2,3,4 izvini ćale!

Jedan od mojih omiljenjih ikad. Na defku plus.

Ne slažem se s tobom. U ludnicu zatvaraju samo one koji su opasni po okolinu ili sebe. Ako neko umisli da je zec, neće zbog toga biti nataknut na ražanj. Dok, ako neki muškarac, kao što kažeš, umisli da je žena, može svašta da mu se desi.

Svaka čast.

2000'ti komentar ^.^

Bravo,bravo,bravo !

Била ми дефиниција у омиљенима, сад је отворих и видех да није више, не знам како... тако да је опет турих тамо, где јој је и место... Само кад би сви турали своје где је томе место. :Р
Мнооооооооого сам се обрадовала кад сам видела да је одабрана.

pritom je evidentno da nije zec-pošto je čovek

hahaha +

Odusevio si me ovom definicijom covece, lajk plus zvezdica sta god da ima jos koja opcija i nju bih turio za ovo remek delo!

ПРАВДА ЗА ЗЕЦОВЕ :)
Брате опет си победио :)

Ово нема смисла на тако много нивоа, али за ложење елдепеоваца и фегетлија увек +

Ја сам Елмер Давеж, поседујем палату и јахту.

Krajnje nepismeno i loše napisano. Logovao sam se samo da bih dao -
Više truda drugi put!

Kurd OBJASNIO neke stvari! OMILJENA! Ova treba da ide na naslovne strane MEDICINSKIH UDŽBENIKA! Svaka čast kurd! A ovi što se osećaju kao muškarci i vole muškarce-pa to je ISTINITO!Drugačije smrdi muško od ženskog tela ma koliko parfema na sebe stavio!

Evo Nole se registrovao :)

+++++++++++++++++
moja prva medju omiljenima!

Ако посматрамо дефиницију као озбиљну, а чини ми се да јесте, онда је она невиђена шитчина и фејловала је на више нивоа. Зашто је фејловала? Прво, нико никога неће стрпати у менталну болницу уколико се тај осећа као зец. Да би био смештен у институцију, неопходно је да будеш опасан по себе или по околину. Друго, као што постоје жене које се осећају као мушкарци, тако постоје и мушкарци који се осећају као жене (иако вероватно нису све геј особе такве) и не видим шта је ту болесно и ко си ти да неком успостављаш дијагнозу.

JA se ovom definicijom borim za prava svih, a ne te tamo neke gay organizacije..!
Borim se za prava ovih koji misle da su zečevi, Napoleoni, itd...
Zašto je samo njima zabranjeno da se osećaju i izjašnjavaju kao ZECOVI?

ТИ се овом дефиницијом наводно бориш за права свих, након што си изнео лажну претпоставку (тј. умислио) да је неко лишен својих права уколико мисли да је зец или наполеон. Отприлике, ШКК је неком забрањено и где? 'Си нешто лоше сањао?

С друге стране, ако посматрамо дефиницију као троловску, може да прође, мада свакако није заслужила насловну, ем због тога што је било неупоредиво бољих покушаја трола на ову тему, ем због тога што је заиста лоше написана, неко већ рече то.

Ја сам Елмер Давеж, поседујем палату и јахту.

Зашто ввшиш геноцид над пвипадником зечије васе??!! Што му не даш да буде зец ако то жели??!!

dobio si + i ovo ide u omiljene... inace ja nisam homofob, nemam razloga da mrzim pedere, boli me uvo sto oni vole da se trpaju u bulju, ALI ih zato mrzim iz razloga sto se ponasaju ko zene... da se oni ponasaju kao muskarci nebi ih niko mrzeo... stoga, ako je peder svestan toga da je musko nek se tako i ponasa...

ja se osecam kao Boban Rajkovic ahahah

Pravda za zečeve!!!

Ja sam peder i defka je odlicna.
Serem, nisam peder, ali defka je jos uvek odlicna.

Зашто ввшиш геноцид над пвипадником зечије васе??!! Што му не даш да буде зец ако то жели??!!

Шта учиних, зекоњу убих!

Bravo za Dzimija, objasnio je...

Znači sve žene koje su bile crne, pa se ofarbale u plavo ili zeleno takođe trebaju u ludnicu? Nisu one prirodno takve. Svaka osoba koja uradi plastičnu operaciju takođe u ludaru, a? Definicija je niđe veze i glupava, a Frojd je davno objasnio takve kao što ste vi. :)

Džimi svaka čas'! :)

Džimi, ne troluj na trolovsku definiciju, to je transfer.

Pobeda! +++++++++++++++

Зашто људи мисле да тролујем? И зашто ме предлажу на оној теми за највећег трола, кад ја не тролујем? Боли ме душа што људи мисле да сам трол и јако патим због тога.
У ствари, лажем, боли ме курац што мисле да тролујем, али свакако није у реду. НИЈЕ У РЕДУ! АААРГХ!

Ovo je jos odavno trebalo u odabrane. A sto rece neko moglo bi i u udzbenike. A jos malo pa ce i pedofilija biti ok, jbg ipak oni vole decu, ako me razumete. I da, pravda za srpske zecove, kazu da su ih jos i turci nabijali na male kočiće

Риспект за Курда, али ова дефка је ваистину шитчина.

Kakve veze ima što kad malo bolje razmisliš te dve stvari nisu iste. Defka je smešna. Pederi su toliki licemeri da niko ne sme ni reč da kaže o njima, kao da su neka uzvišena božanstva, mogu svi da se napuše pičke, ko hoće da priča o njima ružno može. Kao što se priča ružno i za normalne muškarce.

nikad me manje nije mrzelo da se ulogujem! svaka cast! + ko rupa u budzetu! i pravac omiljene! (steta sto nema podgrupa "omiljene omiljenih") a cede i kandicke mogu da ti se sagnu samo i to ako im dozvolis!
bravo!

Ja sam cetka za kosu! Zahtevam paradu ponosa cetki za kose! Mora i nas neko da postuje!

Ако посматрамо дефиницију као озбиљну...

Truć, truć, truć... Stig'o veliki mudrac.

najjverovatnije smisljeno na wc

Невероватна дефка.Плушчина и звезда.....

Od mene + a i *. Pederima metak, a zecevima paprikas.

Pecaš ove homofobe, pecaš gej rajc ekipu, divide et empera, rispekt... A ako stvarno ovako misliš, onda jebiga.

Hvala svima na ovim veoma korisnim savetima, sugestijama, kritikama, primedbama, opservacijama i sl.
Tek sada shvatam koliko sam ja jedan nepismeni homofobični neandertalac, čovek koji ne shvata čak ni osnovne principe jedne tako lepe, moderne i nadasve normalne prirodne pojave kao što je ta LPDGBP(ili tako nekako) populacija. Svi Vi koji ste mi skrenuli pažnju na to, zaslužujete jedno veliko HVALA! Sada se osećam pametnijim, mudrijim i nekako prosvetljenijim!

Moja bol je zbog toga što sam takav neprosvećen je velika, a naročito je skoncentrisana u delu tela koji je toliko bitan za gej populaciju, tj. u dupetu. :-)

Odličan završni komentar na dobru definiciju.

hahahhaahha Kurd LEGENDA!

Кил да вабит!

Imam sina glupog Jogurta!

Cho La
Imam sina glupog Jogurta!

Диви га индијанац. Чкоде, Јогурт је за тебе тата у сваком погледу.

svi zerrrcovi ovog sveta UJEDINITE SE!

zar se zarez ne piše prije razmaka, a posle riječi?

Жељку се не би свидело што је његов наслов искоришћен за овакав... текст.

Aplauz se prolomio otvorenom scenom.

Ludost pohvaljena! +

Ja, kao ljubitelj statistike, moram nešto da istaknem. U trenutku dok ovo pišem skor iznosi 911:110. To je deset posto minusa otprilike. Uzmimo da su tačni opšteprihvaćeni podaci, po kojima u opštoj populaciji ima deset posto pedera. Taj procenat bi, manje više, bio zastupljen i među onima koji su čitali ovu definiciju. To bi onda bilo taman tih deset posto minusa, pošto nema teorije da je neki peder dao plus na ovo, pa čak ni ostavio neocenjeno. Ali, šta je onda sa svim ovim likovima koji nisu pederi, a javljaju se da ih brane i kritikuju definiciju? Moralo bi, uz njihove minuse, biti minusa mnogo više od deset posto. A to nije slučaj. To znači: 1) Da podaci kojima smo bombardovani, koji kažu da pedera ima deset posto u populaciji nisu tačni, već ih je mnogo manje, ili 2) Da svi ovi koji se javljaju kao heteroseksualni liberali zaštitnici lgbt populacije i sami u stvari jesu pederi. Statistiku je nemoguće prevariti :)

Браво , ово је мастерпис + + +

Прво, нико никога неће стрпати у менталну болницу уколико се тај осећа као зец

Tačno, ali:

ТИ се овом дефиницијом наводно бориш за права свих, након што си изнео лажну претпоставку (тј. умислио) да је неко лишен својих права уколико мисли да је зец или наполеон. Отприлике, ШКК је неком забрањено и где

Netačno.
Zekan možda neće biti strpan u ludnicu bez da čupka travu po autoputu, ali će biti vrlo izvesno lišen poslovne sposobnosti i biće mu postavljen staratelj.
So, Kurd je načelno u pravu.

Pravda za veverice...:D + *

Ako su pederi normalni....onda su i pedofili,nekromani i ostali fili i mani(i oni su obicni smrtnici samo sto vole decu i mrtve) ....:S NJTF?
Pravda za ZECOVE!

nepismen si. neinformisan si. koristis naziv genijalnog dela erazma roterdamskog za svoju plitkost. jednom rečju-bljak. - k'o kuća.

Podseti me na Andricevu "Prokletu avliju", de se Camil istripuje da je Dzem sultan

svaka cast! ps.fobija znaci strah,a ja ih se ne bojim,samo mi se gade; ))

Mrzelo me je da udjem na Vukajliju ali kad sam video ovu tvoju defku nisam mogao da ne udjem i da ti ne dam +
Covece,razvalio si potpuno *

podrzavam milku u potpnosti! za def. + a za komentare tipa "gej je ok" nemam reci...neka buljasi rade sta god hoce po kucama i nekim zabitima, ali da paradiraju i da deca to dozivljavaju kao nesto sto je "stvar izbora" navodno...to je tuzno...
jos jednom, pokidala definicija, svaka cast!

Minusi izbrojali gejeve..

procitao sam na stotine definicija, po prvi pu skidam kapu! + i *

Otkud vam da su sve trandze gay:P Ima onih koji obuju stikle i obuku haltere i trse devojke :P A sad dala sam plus i omiljenovala zato sto sam Jim Morrison XD

extra ... bravo,majstore ...

Zaboga Erazmo Roterdamski je za vecinu ovde nepoznanica... :)

Meni nije, nego mi lepo da malo trolujem i gledam kako se primaju kao baba na ratluk... A volim i da ispomešam ponekad zareze, slova, itd, pa da mogu da me prozivaju i za nepismenost. Samo, upalilo mi je tek posle dve godine...tek su se sada svi okomili na nju. Mislim na defku, naravno. :-))))

definicija na mjestu! + uredno sam se nasmijao.... sve dok nisam poceo da citam komentare nekih zastitnika, pravobranioca ili koji su moj... ove bolesne populacije! razumijem da brane sami sebe, ali nerazumijem ove zdrave koji ih podržavaju! pa ljudi zar bi vi doveli svoje dijete da gleda tu paradu bolesnih i rekli sine, vidis ovo su ti normalni ljudi, imaju sva prava, i kad porasteš možeš slobodno da budeš kao i oni, to je uredu! dajte molim vas, šta je sa mozgom??? pustite ta prodavanja pod savremenim ljudima i razumjevanje gay rase! jeste li slijepi, ljudi to je BOLEST, bijela kuga!

iiiiidemo zečevi! :)

ГЕНИЈАЛОООО!

Razmisljam se da l' da ti dam plus, posto si napisao "ZECOVI" a ne "ZECEVI"... al' ajde... dobra...

Razmisljam se da l' da ti dam plus, posto si napisao "ZECOVI" a ne "ZECEVI"... al' ajde... dobra...

Pa pravilno se kaže zecovi. Vidiš da kreatori i moderatori nisu ispravili reč. Znači tako se kaže. Kraj priče.

Hmm... kad sam procitao "pohvala ludosti", odmah me asociralo na mene, jer sam ju ipak ja napisao. +

Genijalnoooo!! Svaka cast! Bolju definicuju davno nisam procitao! +++++ Bravo!

+ ko kuca...a vidim buljasi se javljaju jedan po jedan a? ZIVELI ZECOVI!!!!

И крст и петокрака! Зецови, зецови!

Mozda ako se izjasni ko zecica nece da ide u ludnicu

Sve je čovek objasnio! Bravo! +

A mi zmajevi, nasa tema se ne pokrece ovde?
E da, + i *.

Курде, успела ти је дефиниција. Пре неки дан сам чуо ово као аргумент против параде у бусу. :)

Kurde, hocu tvoje dete!!! Izeo si ga (mislim nju, definiciju, ne NJEGA! Ovaaaaaaj, sad sam ispao peder)
P.S. Ako ti je prirodno isuvise gay, moze i vantelesna oplodnja

Bikvaljisti, zastitnici prava pedera, smaraci, duvajte ga! Jedina stvar koja me vise nervira od ljudi koji misle da su bolji od ostalih zato sto vole da ga primaju u bulju, jesu ljudi koji misle da su bolji i od pedera i od onih drugih, zato sto oni vole pedere, al ne vole da ga primaju u dupe! To ih cini definitivno izuzetno kulasticnim u sopstvenim ocima!

Ma nisam ja Homofob...po meni treba da svi muški budu pederi, a samo ja jedini strejt muškarac na svetu! :-)))

Браво Kurd! Имаш од мене + и * и "свиђа ми се" за фејсбук. Ниси ти тако луд...

:+D, baš sam nenačitan kada sam ovo tek sada pročitao, posle 2 i po i kusur godine.

A tek ja!!! Živ me sram izede!!!

Elem, ovo da uđe u zakon. Da se meće na zidove, kači na motke umesto duginih zastava.....

Ovo sam odavno plusovao i prva defka koju sam ozvezdao, najbolja na sajtu, moje mišljenje.

ludima se smatraju svi oni koji rade stvari drugacije,koje imaju neko drugacije razmisljanje od okoline.ako cemo tako da gledamo,od Tesle pa do danas ne bese ludjeg.
pa evo vam cist primer:
http://www.youtube.com/watch?v=NjCf9NOorn0

Kako loša argumentacija, što u tekstu, što u komentarima. Povedena naslovom i početkom, mislila sam biće dobra zajebancija (bez pretenzija da bude ozbiljna kritika) pa dadoh plus.
Prvo- ja sam kao djevojčica obožavala da gledam horore, pucačine i klanja, pa to od mene ipak nije napravilo serijskog ubicu, tako da se ne plašite za svoju dječicu.
Drugo- po stoti put zoofil zlostavlja životinje, pedofil zlostavlja djecu, dok je gej odnos obostrani pristanak.
Treće- valjda ste sad poslije Končite vidjeli razliku između geja i transeksualca. Ako počnemo da branimo momcima da nose suknje, što ne bi oni nama da nosimo pantalone itd, itd, jedna cenzura vodi drugoj i odosmo u kurac.
I ne nisam lezbejka, samo sam neostrašćena i racionalna, tj. boli me uvo za pedere više me gazi ljudska glupost.