Prijava
   

Prepisivanje na bubicu

Zločinački poduhvat protiv sopstvenog mozga. Nekad su đaci i studenti prepisivali, ako već moraju, na boemski način - ispišu puškice kod kuće, usput pola toga i nauče. Danas većinu zabole patka da se muče, dovoljno je otići do najbliže bandere, poskidati oglase ( ima ih više nego umrlica ) na kojima se nudi usluga iznajmljivanja kompletnog aparata za dvosmernu komunikaciju, pomoću kojeg ćete dobiti željenu peticu ili desetku. A znanje? Ma koji kurac znanje, šta će to kome. Ovaj nus-produkt tehnike koriste uglavnom srednjoškolci u "ladimo jaja" školama i studenti "platio sam, boli me kurac" fakulteta, i to i nije neki problem, oni će ionako biti jebeni menadžeri. Fora je što se pojava omasovila na fakultetima koji treba da proizvedu: inženjere, lekare, ekonomiste, koji će sutra "nositi" ovu zemlju, tako da neće biti nikakvo čudo ako mostovi budu padali zbog jedne nule viška u proračunu, ili nekom ugrade protezu sa 36 zuba.

-Alo, alo...slušaj zadatke. Jebote, kakva je ovo matematika, nigde brojeva.
Prvi: neki lim ( limes ) pa crtica na desnu stranu, pa položena osmica ( beskonačno ), pa šajkača na levu stranu ( suma ), a ispod i = 1, a iznad n. pa onda ide 2 h ćirilično ( x ) + 4 kroz h ćirilično na malu dvojku ( na kvadrat ) - 8, pa sve to na neko i.
Drugi: Jao, ovo je sa nekim dlakama ( integrali ).
- Glas sa druge strane žice ( najčešće iznajmljeni apsolvent PMF-a ): Prvo ću da ti odradim taj sa šajkačom, a posle taj sa dlakama. Javljam rešenje za 15 min ( prevrt očima i jebanje milosne majčice u sebi ).

Sutra:
- E kevo, 10 sam dobila, znači, razvalila sam.
-Jao, ljubi majka svoju pametnu devojčicu. Znala sam da u tebi čuči genije.

Komentari

veoma pametna definicija moram priznati

Aplauz odjekuje Vukinom dvoranom.

....i širi se dalje(nastavak defenderkine misli u moju misao)...;)

Svaka čast! Sviđa mi se primer za protezu (:

Do sad te još nijednom nisam, ne znam iz kog razloga, javno pohvalio, ali si pravi pravcati mamojeb :)))
Bravo ++++++++++

Surova realnost...PLUS

U njenom uhu čuči genije.

+ al integrali nisu dlake vec kuke :)

Plus za protezu,jer sam ja zubni tehnicar :)

Браво Хол! Ово за шајкачу је најјаче!
+

hahaha sve sve ali dlake i sume :)

E kad se setim kako je nama bilo pre skoro dvadeset godina - bežični mikrofon skoro k'o menjač od Yuga, a pristojniji walkman sa radiom kao pola boksa cigareta. Pa ti sad sakri to da te ne uhvate... A najbolje je što si na svakom FM radio prijemniku u krugu od par desetina metara mogao da slušaš živi prenos odgovaranja :-)

нисам задовољан. уопште. претерано детаљисање у примеру иако одлично замишљено (поред чињенице да је полу познато, ал то је ок) чини да читав пример пада у воду. у потпуности.

тело дефиниције исувише негативно саркастично на неки, мени баш неприкладан начин, да не кажем вештачки до бола или нешто слично.

стопроцентно незадовољан. више среће следећи пут.

Po meni, ova defka je jedna od boljih(od onih koje sam procitao), i trebala bi da bude defka godine a ne dana.

Hahahaha, suze =). +++

Tačno sam znao da si ti. + za temu, def. je manje više dobra.

Imam potpuno isto mišljenje kao Slavko, vidim da lepo barataš sa rečima bio bi dobar Scenarista za naše domaće filmove, naročito serije (čak nekad zamišlajm likove iz boljeg života dok čitam ove tvoje definicije, to me po malo iritira da budem iskren, još da imaš dosta orginalnih izvala to jest fora u definicijama bio bi savršen vukajlijaš, a ovako oni koji si zaklnju "Zaklinjem se veran biću Dragiši Popadiću!" sigurno uvek obožavati, ne treba da menjaš u stvari ništa vidim da većina obožava tu vrstu humora, ja mora da sam lud zato što to ne volim....
Inače + za temu potpuno si u pravu!

Pricao nam asistent u prvoj godini na programiranju (ETF) kako je lik prepisivao sa bubicom Programiranje 1, mislim da je bio u pitanju Pascal, i covek nije znao ni koji se simboli sve koriste tako da kada mu je saradnik govorio da napise kapicu (^) lik je svaki put pisao recima "kapLJica"!!! Znaci TUGA!!!

искрено...најбоља дефиниција у задња 3 мјесеца....

šajkača na levu stranu!!! hahahahaha carski!!! ne mogu da prestanem da se smejem!

Pomislila sam da si ti ovo definisao....nema sta, zna se ko pise ovakva umeca....:_ Od mene CISTA DESETKA, odnosno CISTA KRSTACA!

hahahahahaha
++++

Tuzno, ali istinito...

RedMan- kapLJica? Leleeeeee!!

bravo stvarno sjajno

joj..gdje me nadje....uh

sajkaca!!!!!!!! xD
+

Fantasticna definicija ! Tuzno ,ali istinito...jedan kolega sa fakulteta (student elektroenergetike ) je pao ispit iz razvodnih postrojenja zbog jednog pogresnog pitanja od deset.Lik je "otvorio" pogresan rastavljac u semi , pa mu je profesor obrazlozio recima - "Kolega ,poginuli ste ! " I ko je u pravu ? On ipak nece biti jebeni menadzer ,radice odgovornije stvari.

Прво смо се потписивали једним прстом(палцем), па писали са три (оловком),па са два прста(прекуцавали на писаћој машини), сада користимо један прст(кликћемо мишем), из чега се закључује да нам не гине поновно потписивање палцем:)
Јесам ставио смешак али ми није смешно.

Krstača od mene. Priča je poučna, zanimljiva i duhovita. Samo tako nastavi!

jbg surovo tacno sto je najveca fora ljudi se time hvale

Proteza se ne ugradjuje vec izradjuje:)
A 36 zuba moguce je u obe vilice:)
Inace ti znas da se meni dopada tvoje razmisljanje,tako da definicija ima smisla:)

...braaaateee...vr' :)

sajkaca i dlake, svaka cast :D

Primjer je najbolji!

bogtejebo, izvrno sam se sa stolice od smijeha primjeru hahahah da mogu na ovo bi dao 10 + a ne jedan