Prijava
   

Puter u kokicama

Još jedna od onih stvari koje sam video u američkim filmovima i serijama a oduvek sam hteo da probam. Bilo mi je kvltno kad lik ode po kokice i kaže "Can I have extra butter please?" jer sam kao seljačko dete navikao da mi baba pravi kokice u šerpi sa suncokretovim uljem.
Onda se jednog dana setim da bih mogao da ispunim sebi taj hir i ispunim donekle svoj dečački američki san, da jedem jebene kokice sa puterom a ne sa zejtinom kao pravi pripadnik trećeg sveta. Prodžaram po netu da vidim kako to ide, inače ista procedura kao za ove naše kokice, kupim dva pakovanja po sto grama putera. Uzmem lepo lonac stavim svih dvesta grama što sam imao jer kaže u receptu što-više-to-bolje i iskokam kokice, posolim i probam.
Kad ono govno neviđeno, masno, sliva se niz bradu a nije gibanica. I tada shvatim zašto su amerikanci stoka debela. Gde to može da valja kad se dobija u kofama koje sam opet kao seljak znao da služe hranjenju prasadi i ostale krupnije stoke.

Komentari

sliva se niz bradu a nije gibanica

ovde si dobio moje poštovanje :)))

Hm...Mfm...Kokice...Hhm...Aaaa, Ameri stoka, a što ne kažeš odma', jadan ne bio. Plus.

eto, probao si i nije islo, da nisi, ne bi ni znao. Uspjeh u nauci je upravo proporcionalan količini uništene opreme. + ofkors

Ахахаха, чу слива се низ браду а није гибаница :Д

Ja probala jednom da napravim 'Elvisov sendvic' sa bananama i kikiriki puterom. Zavrsio je u kanti.:)) +

Ja probala jednom da napravim 'Elvisov sendvic' sa bananama i kikiriki puterom. Zavrsio je u kanti.:)) +

I ja, sa istim rezultatom. Govno nejestivo.

Ima sada da se kupe te sa maslacem, ne budu masnjikave uopće.
Kikiriki puter sam mislio da će da mi se svidi, ali ga ne podnosim :(

debeli pacov said:
I tada shvatim zašto su amerikanci stoka debela.

lolek