Prijava · Registracija
2 : 3
16 em plus     16 em minus
3 : 3
2 : 4

Efe

Stvar koja često prevari golmana.

Lopta je dobila čudan efe i prevarila golmana gostiju.

2 : 3
16 em plus     16 em minus
3 : 3
2 : 4

Ako vam se ne sviđa program promenite kanal.

Rečenica koja je potpuno izgubila značenje kad je Vučić okupirao svaki kanal.

1 : 3
16 em plus     16 em minus
2 : 3
1 : 4

Noga

Stvar koja je muškarcima uvek do jaja.

9 : 0
16 em plus     16 em minus
10 : 0
9 : 1

Jedan od nas

Prizemna osoba, uspešan, ali ne i uobražen. Nije zaboravio ortake, ne razbacuje se novcem, ne piša po sirotinji. Vozi se gradskim prevozom, nema kućnu poslugu, već sve zna da uradi sam. Voli sve što vole mladi.
Kako drugima, tako i njemu.

- Zbog čega ćete glasati baš za tog kandidata?
- Zato što je on jedan od nas. On je mom bratu od tetke ortak iz kraja i ima samo lepe reči o njemu. Zajedno su krali trešnje.
- Mislite da ga to preporučuje za politiku?
- Pa za početak...

9 : 3
16 em plus     16 em minus
10 : 3
9 : 4

Obaviti posetu

Banuti na gajbu nekoga ko te je zadužio i kao čovek i kao komunista, najčešće u pratnji oružja i/ili kompanjona. Takođe naoružanih.

- Jesi uradio nešto za one 4 plate što ti duguje ona smrdibuba?
- Sinoć obavio posetu sa Ćomijem Štanglom i Veljom Budalom, bili smo jako neprijatni. Rek'o da pare budu spremne za pola sata, inače će biti nezgodno.
- I?
- Ništa, poč'o kenja kako mora šalje lovu ćerkama za studije, te će da mu seku struju, te ovo te ono, pa ga dohvatim za gušu i priljubim uz zid.. Onda je tražio momenat, otrčao do šteka, a mi prangije na gotovs, ne znam da l' stvarno otišao po pare..
- I je l' doneo?
- Doneo smećar, al' smo ga ipak sva trojica počastili sa po šamarom, pa smo otišli, haha!

5 : 1
16 em plus     16 em minus
6 : 1
5 : 2

Milivoje Ćirković

Čovek koji je uveo Partizan u Ligu Šampiona. Inače, brz kao metak, slabog centaršuta, ali je ipak simbol ulaženja u visoko društvo. Čovek je ušao, nema šta.
I to je jedino na šta možete pomisliti kad je ovaj čovek u pitanju. Kada ga vidite na televiziji, to znači da Partizan pokušava da uđe u Ligu Šampiona.

- Brate, jel' se tebi sviđa ona riba?
- Kako da ne. Ušao bih u nju kao Milivoje Ćirković u Ligu šampiona.

3 : 2
16 em plus     16 em minus
4 : 2
3 : 3

Akutna šifra

Period od sat do sat i po nakon popijena tri piva, a u nemogućnosti da se nastavi sa lokanjem. Ukoliko se izdrži određeni vremenski period simptomi nestaju.

Kod alkosa sa stažom je to krizni period koji rezultira izjedanjem sopstvene džigerice ali od huje umjesto od alkohola. Situaciju prate stiskanje usana i šaka uz pomisli odjebavanja svega što treba da se uradi, a zarad zadovoljstva za šankom kod sisate rospije u kafani.

-Druže koji ti kurac bi danas? Ponašaš se nekad kao da nisi normalan.
-Ma to je akutna šifra, ponekad se desi da... Uostalom jebi se, k'o da me ne znaš...

15 : 4
16 em plus     16 em minus
16 : 4
15 : 5

Brukajlija

Nešto besmisleno sjebano što je moglo biti zaista lepo i dobro.

Žena bez sisa, mušakarc bez kurca, posao bez plate, seks bez svršavanja, pasulj bez zaprške, letovanje bez mora, Vukajlija bez postera i reakcija.

12 : 1
16 em plus     16 em minus
13 : 1
12 : 2

Jao, baš si šašav

Reakcija radodajke čak i na najlošiju foru koju si bacio u ovom veku, jer je željna tvoje alatke i dobrog krljanja.

- :trrrrt: Heh, pobeže prase.. Preterao sam sa pasuljem sinoć.. Navalio k'o dete genij na milku od trista grama.
- Hihihihi, jaooo sve si lud, hihihi..

11 : 2
16 em plus     16 em minus
12 : 2
11 : 3

Otvoreno pismo

Taman kada je "SENZACIONALNO" dosadilo čak i autorima izopačenih tekstova u Bljucu - stigla je adekvatna zamena. U principu, ove reči služe da isprazno palamuđenje nepoznatog autora, čija su osećanja iz nekog trećeg razloga povređena, dobije ime koje ga pretvara u eliksir mudrosti i poziv na razmišljanje o sopstvenim delima i smislu života.

Međutim, posebnu dimenziju ovim rečima dao je Željko Mitrović, čiji ispadi nose ovaj naziv, za koje bi u paralelnom univerzumu pravde dobio svoje ćoše u rudniku, nakon zloupotrebe nacionalne frekvencije za reklamiranje svoje nepresušne vulgarnosti.
No u ovom svetu, uprkos činjenici da se i bubuljičavi osnovci maštovitije prozivaju, Željko nastavlja da piše "otvorena pisma" sa svakom promenom vremena.

Otvoreno pismo jedne gojazne osobe:
Dragi ljudi, dok nas gledate gadljivo zbog našeg viška kilograma, mislite li kako je nama?! Razmišljate li o tome da svaki put kad nekog nazovete "debelim" on možda nije debeo jer je to njegov izbor, već ima poremećaj metabolizma ili teške kosti?! Zapitajte se kako je nama, dok trpimo poglede sa visine kad obučemo prekratke šortseve jer znamo da biti različit nije sramota i kao vi i mi imamo pravo na to! O problemima sa kostima da ne pričam, sa kičmom...
- A, kako mi ide?
- Dobro je za sad, samo taj deo s kostima razvuci na 15 redova barem i pojačaj još malo patetiku, ima dokone babe da morališu do jutra. Sad otvaraj taj Velnes da nahranim salo, crkoh gladna.
-------------------------------------------------------------
- Gospodine Mitroviću, bivši radnik je dolazio da se žali da mu dugujete neke pare, preti da će vas tužiti!
- Hm! Šmokljan, orgijanje, vašljivac, manipulator, crvotočina, izbljuvak...
- Gospodine Mitroviću?!
- Ajde, šta bleneš, daj papir vamo, vidiš da inspiracija nadolazi! Vreme je za Otvoreno pismo! Opajdara, drznik, neandertalac...