Prijava
   

Slušao je Tajči kao mali

Gotovo, kraj - lik koji je sa 10 godina pevao ''Mladiću moj'' i ponašao se u skladu sa pesmom će za vek vekova biti označen kao gej, bez ozbzira da li istovremeno trsio Adrijanu Limu i Alesandru Ambrozio kasnije.
Nije naravno slušanje Tajči bilo sve, roditelji koji svom muškom čedu daju toliku slobodu mu i ne daju pravu priliku za borbu. Em je verovatno igrao Nintendo dok su mu drugovi pikali Segu, gotovo sigurno je sa devojčicama preskakao lastiš dok su ostali pripadnici muškog dela u blatu, prašini, neretko i po kiši igrali fudbal. A dok su ti isti drugovi počeli da đapaju drugarice iz odeljenja, njega je verovatno suptilno đapao nastavnik fizičkog.
Keva i ćale su mu verovatno bili neki kvazi-umetnički foleri, oni što su nosili francuske beretke i uska crna odela. Jer nijedan roditelj koji iole voli svoje dete ne bi dozvolio da mu se od malih nogu nabija toliki kompleks.
Možda je čak i pikao neki sport, ali ako je uspešan, zavšriće u nekom klubu pederskog imena poput Nansija. Ako nije trenirao popularniji sport, gotovo sigurno je išao na balet, ples, možda čak i umetničko klizanje.

A: E, s'čuo da'e Boško, onaj lik iz naše osnovne, počeo da brani prava pedera kod Tijanića?
B: Bratac, slušao je Tajči kao mali, to je bilo za očekivati....

Komentari

А док су ти исти другови почели да ђапају другарице из одељења, њега је вероватно суптилно ђапао наставник физичког.

Uuuu, dobar!!! Odličan!

Захваљујем....

Stvarno zajebana defka +++

Хвала Џони....