Prijava
   

Je l' si igrao Nintendo kad si bio klinac?

Suptilan način da pitamo sagovornika da li je derpe. Za razliku od Sege, koja je šakom i kapom objavljivala igre u kojima su pucale kosti, krv i limfa šikljale na sve strane, a ponekad bogami sevnula i po koja sisica ili pak batak, Nintendo se orijentisao na femili frendli izdanja u kojima igrač kontroliše gadne, male, pufnaste, aseksualne kreature koje skakuću po gej oblacima i sakupljaju gej zvezdice i dele šećernu vunu sa svojim gej drugarima i nemaju kičmu. Zbog nedovoljnog izlaganja nasilju i ostalim kul, testosteronom nabijenim sadržajima u ranoj mladosti, klinci odrasli sa Nintendovim gejmpedima u rukama u znatnom broju slučajeva razvili su sklonost ka čitanju knjiga u izdanju Samizdata B92, slušanju progresivnog hausa, šurenju u plinaru i pohađanju Prve beogradske gimnazije.

Pederske poslovne poteze kompanije Nintendo, predvođene kosookim hibridom imperatora Palpatina i Minje Subote, Šigeruom Mijamotom, kićenje tuđim, pre svega Seginim, perjem, krađu patenata i ostale korporativne svinjarije ne vredi ni spominjati. Svoj gej imidž, koji je marljivo gradio decenijama i na kojem bi mu pozavideo čak i onaj plavi feget iz grupe 187, Nintendo je zadržao do današnjeg dana, proizvodeći konzole kao što su Wii, NDS i nedavno najavljeni Wii U, za koji se veruje da će biti toliko gej da će obrnuti polaritet magnetnog polja Zemlje i dovesti do masovnog pomora ajkula.

-Matori, divi onu ravu! Otrsio bih je kao pokojni Sloba Slavicu Đukić Dejanović posle Trećeg kongresa SPS-a!
-Dobro bre, stoko nerafinisana, dokle ćeš tako da pričaš o devojkama?
-Šta tripuješ, matori, odavno Slavica nije devojka, izrasla je u solidnu bak...
-Znaš ti dobro na koga ja mislim. Mislim na svaku devojku koju si video otkako si danas izašao iz kuće, na svaku devojku koja je ikada prošla pored tebe, a o kojoj si verovatno pomislio samo kako bi je, parafraziram: „Zgovnao kurčevinom, oprljio joj senfaru i nafilovao vulvu svršotinom kao četnici Boška Buhu olovom.” Znaš, i one imaju osećanja.
-To su notorne laži! Nikada ne bih pomenuo Boška Buhu u tom kontekstu, rispekt za čoveka.
-Žene, one su mnogo više od pukih seksualnih objekata. Na primer, ova Koviljka koju sam upoznao u školi salse, ona...
-Mislim, realno brate, ja sam u njegovim godinama drkao na Ksendžu i lepio sline ispod stolice, a on je bacao bombe na Švabe, branio otadžbinu... Nego, pusti sad to, reci mi, jesi igrao ti Nintendo kao klinac?
-Jesam, što?
-I najviše od svega si voleo Zeldu i Kirbija, je l' sam u pravu?
-Jesi. Otkud znaš?
-Ma ono, lupam... E, a baš si lepo uklopio arafatku i tu majicu sa Če Gevarom.

Komentari

клинци одрасли са Нинтендовим гејмпедима у рукама у знатном броју случајева развили су склоност ка читању књига у издању Самиздата Б92, слушању прогресивног хауса, шурењу у плинару и похађању Прве београдске гимназије.

ЈОГУРТ ЈЕБЕ!

brate, plus, ali NE DIRAJ MI ZELDU!!!!!!NI MARIA! NI DONKIJA!
sve ostalo je goli šit lololo

brate, plus, ali NE DIRAJ MI ZELDU!!!!!!

КОЛИКО ВАС ЈЕ, ПРОКЛЕТНИЦИ! олололол :)

NE DIRAJ MI ZELDU!!!!!!NI MARIA! NI DONKIJA!
sve ostalo je goli šit lololo

ОДАО СЕ! ДРШТЕ БЕДЕВЕДЕСЕТДВАОВЦА!

NEE!
SAMO MI ZELDU NE DIRAJTE ONDAK!

Niđe veze, ali plus jer jebe kako je napisano.

Брате, пита ме једна ликуша је л' свирам нешто, ја кажем свирам курцу, питам њу исто, а она каже да има окарину, исту као ону из Зелде. Колко сам се сморио. :)

Niđe veze, ali plus jer jebe kako je napisano.

Како то мислиш?
Веома концизно је дата конекција између младалачког педерлука и хипстерштине под старе дане.

TO JE NAJBOLJA IGRICA IKADA! OKARINA OF TIME NA N64!

Mislim tako što znam dosta likova koji se pronalaze u naslovu, ali ne i samoj definiciji, dakle specifično što se tiče igranja Nintendovih igara. Defka je, opet kažem, mnogo dobro napisana.

TO JE NAJBOLJA IGRICA IKADA! OKARINA OF TIME NA N64!

НИЈЕ, НЕГО COMIX ZONE НА МЕГА ДРАЈВУ! ААААРРРРГГГХХХХ!!!! :НРД РЕЈЏ:

E za Comix Zone dobijaš plus na sve defke.

E za Comix Zone dobijaš plus na sve defke.

Обрнем Комикс Зоун барем једном месечно. :)

COMIX ZONE НА МЕГА ДРАЈВУ!

Pošteno!
ali i eatrhworm jim 2 JEBE!

Bugerman, i onaj zeleni lik - Vectromen na Segi.

Jao, dobro me podseti na Vectormana. Radiće emulator večeras, vidim ja.

Znao sam da si ti pisao defku, ti fanu Ajaxa iz Amsterdama. Ovakav stil se prepozna ni kilometar (kada se radi o ovakvim temama).

PLUS, narafski!

Хвала, Циклон. :)

ФАНТАСТИЧНО!!!! + И *

Nema na čemu Jogurte. Ja znam da ti Azijate ne mirišeš previše, ali ja kvalitetan opljuv (tačnije/točnije kritiku) cenim, i to baš baš baš.

Strašno je što jedan naslov kao "Silent Hill" deli mesto na rafovima sa nekim tenisom. No, sve je to biznis i mi tu možemo samo da kažemo: "jebale vas konzole 'iljadite generacije, čika Torentos je čika Torentos i on je naš dobar drugar!

ŽIVELI !!!

Stvarno nintendo je jedna totalno gej konzola +
A defka IZUVA

Ahaha de se seti Boška Buhe sve te nejebalo!

Ова дефка јебе, лололо.

ahahahaha +

pogotovo za:

за који се верује да ће бити толико геј да ће обрнути поларитет магнетног поља Земље и довести до масовног помора ајкула.

Kakva definicija!
Jogurte care

и похађању Прве београдске гимназије.

Idem u prvu, imam 3 pedera i dva aseksualca u odeljenju. Doduše ovi na društvenom su još gori.
Inače, defka je sabila, jebala je majku.

Ма опуштено, ја сам ишао у Кончар и имао сам 20 педера оделењу, али нисам могао да њега да ставим у пример, јебига, не иде некако. :)

Стрит фајтер и Контра уринирају по Нинтенду!
+

Bugermen - e, on jebe! Dole oblačići i pličane mede sa Nitenda, au kurac!

PRDENJE I CIBANJE SLINA NA MONSTRUME - TO!

„Зговнао курчевином, опрљио јој сенфару и нафиловао вулву свршотином као четници Бошка Буху оловом.” Знаш, и оне имају осећања.
-То су ноторне лажи! Никада не бих поменуо Бошка Буху у том контексту, риспект за човека.

Ово је најјача конверзација ИКАД!!!!

нафиловао вулву свршотином као четници Бошка Буху оловом

Toooooooooo, toooooooooooooooooooooooooooooooooo naslovna je premalo za ovako kvalitetan hejt, može da se poredi sa Dankanovim Palestinci hejtom, tooooooooooo!!!!!!!
Puni ko šiptar kornet!

Ahaha, koliko dobro, Nintendo femili frendli fegetluk, šta ću, malo šta ima bolje od Zelde s tamburicom i prvih Marija ali pokido si kako si napisao pa respekt za odlično kanalisan nrdrejdž fjutiliti. Ovo dođe ko reminescencija na prve Punske konzolarne ratove između ur-gikova jebote. Volim jogurt, a ti si dukat među jogurtima, dukatlijo segaška.

I ovo s Boškom Buhom sam već negde video, damejebeš, možda u nekoj tvojoj defki, a? Ili sam možda već čitao ovu pa zaboravio, sve je moguće i sve negde postoji

Просто савршено. Сега плус и геј Нинтендо звездица.

dobra.
Uh..ja ne znam na cemu sam odrastao..prvo su komsije imale atarija..u vreme kada ja komodor 64..posle nekog vremena su oni uzeli nitendo 64..600 maraka u ono vreme, svaki ketridz 100!!!!!!!!! igrao sam i segu dugo (i falsh takodje) i soni..itd.
Nitendo je imao kiler instikt tucu..koja ipak nije mogla da parira mortal kombat serijalu, dok je donki kong serijal daleko nadjebao marija ...sega je jebala na ostalim igricama..
Igrao sam i nitendo wii kada je izasao..i totalno je gej. Ima neka igra kao djuskas i mases dzojsticima i sve nesto gej djuskas...dobra im je ta fora al su ograniceni sa igrivostima igrica..sve se svodi na isto..osim sportskih igrica (tenis, golf, kuglanje, box) ostale su sranje.naravno gitar hiro je nesto drugo i to je ODLICNO i ne gej...cak sam video bubnjeve za gitar hiro i neku miksetu kao za dve ploce ..valjda DJ hiro ili sta.
sega drimkast je imala odlicni krejzi taksi.

comix zone jebe xD

Кида, добра поређења имају у дефки :)

Ova defka jebe. Bravo Jogurte!

Neko gore je spomenuo nenadjebivog Vectromen-a - ko njega bude pljuvao ima da mu nađem ajpi adresu i da mu dođem kući i najebem se majke!

Plus za definiciju

Majke mi bih dala plus na ovu definiciju da piše Jesi li umesto ovog mesta na otoku Hvaru.

Мале, пуфнасте, асексуалне креатуре које скакућу по геј облацима и сакупљају геј звездице и деле шећерну вуну са својим геј другарима и немају кичму су иначе јако кул, децхко. :Д +

Odakle ti da u Prvu idu pederi? Picko iskompleksirana, tamo u Koncaru gde vam je jedina riba bila tetkica vrlo moguće da ste igrali trte na ormoru - bez lopte.

Minus ko u zamrzivaču.

Plus iako sam igrao Nintendo. :)

Сега Мега за здраво детињство!!! :)

Овај Јогурат тотално општи на свим таласним дужинама. Плус и омиљ тренутни.

Не вреди, мораћу да оскрнавим свето тројство и додам и четвртог у праћење...

Bitno je da je Sonic potpuno heteroseksualno orjentisan u svom pohodu na burme :P

Sine, ne diraj mi Koncar... Doduse, ne znam kako je sad, al kad sam ja isao bili smo svi ko jedan, extra ekipa... A za ribe se ide(kolektivno) u medicinsku, frizersku, itd... Grupno smo se sibali sa PTT-om... Bilo je strebera, ali gejeva nije.....

Nintendo rulez! :-D
Ali, +

Šta ćeš... nisu svi mogli da se prepuste čarobnom dobu SEGE!!! Odlična fora, jebeš pederčine sa Nintendom, SEGA ubija! +

Belgradus je furundzija
Sto neko vec rece, ovim si dobio plus na sve defke i od mene!

ДИЈАМАНТ од дефиниције.

Spletom nesrecnih okolnosti (Alchajmer) nisam dodao u pracenje, dobro je da naleteh na ovu definiciju!JOGURT SOBALJUJE!

Jugorte brate razbio si !

+

Imao sam obe konzole, i SNES sa Donkey Kong-om i Mario Kartom je bio zakon, ali + za defku svakako, Sega je legendary :D

Најзад на насловној!

Secam se kad sam bio manji, ubise bese Djindjica i posle toga par dana zalosti, ja se smorio k'o patka jer nije bilo nicega na TV-u pa sam pikao Segu, tad sam obrnuo Comix Zone po prvi put =D

уффф Комик Зоун, закон!

Sigs mix Palpatina i Minje Subote...ovo je Kuzma izvalio jednom, samo sto je bio Rasa Popov umesto Minje...xD

Ja sam prvi Mortal Kombat cepao na Nintendu :(
+

A ISS odnosno PES? Hoces da kazes da je i to gay? :)

Vrhunska definicija! Ali progresivni haus i 187 mi ne diraj. - i omiljena.

NAJBOLJA DEFKA NA CELOJ VUKI!

Jes nintendo gej, živa istina...
+

Definicija je do mudiju. Mislim, tačno je da je Nintendo imao strogu politiku o nasilju u igrama, i niko nikada nije umro u Nintendovoj igri, svi su "poraženi" ili se pretvore u nešto pufnasto i odlete.

Ali, mislim da je Sega/Nintendo samo stvar ukusa. Ja sam odrastao na oba, i dalje ih igram, kolekcionar sam konzola. Mislim da je pitanje da li više voliš fantaziju, RPG/FRP, mozganje, ili sirovu tuču bez razmišljanja. Ja volim oba, prvo više, ali u Srbiji je popularnije ovo drugo.

I nemojte molim Vas, Ocarina of Time nije baš detinja igra. Dete koje bacaju 8 godina u budućnost da secka đavolja stvorenja u apokaliptičnoj budućnosti nije tip bajke koji su nam pričali kad smo bili mali.

A kada je Final Fantasy prešao na PlayStation, prešli smo svi fanovi RPGa, pa otrkili novi svet :D

hmm, dobra fora, al ja sam igrao Street Fighter II, Fudbal i Super Maria... ako su to gay igrice, ja sam onda pedercina :P

Nisi ti, druze moj, igro Conkers Bad Fur Day na N64.... Takvu irgicu nikad nisi irgo i nikad neces igrati! Evo samo jedan primerak: http://www.youtube.com/watch?v=0GuMXU_qGfU :D ali bez obzira +

Tačno Ćelavi Gremline, ta igra jebe mamu na 10 različitih načina! Damn, kako se ja ne setih Conkera...

Pa takođe, ko zna za Eternal Darkness: Sanity's Requiem koji se pojavio samo na Nintendo GameCube-u, koji je jedna od najbolesnijih, najizopačenijih a istovremeno i najinteligentijih i najboljih psiho horora ikada, zna da je jebao mamu svim Mortal Kombatima, sisama i batacima. I ko preživi da je odigra, neka se javi. Znam zašto kažem, jer se igra poigrava sa igračevom psihom, i ako ti liku opadne zdrav razume, ne želiš da budeš sam u sobi u sred noći, igrajući ovo. A pravio ju je tvorac Zelda/Mario/Donky Kong serijala :D

Ko hoće da pogleda intro, evo ga. I najjači Nintendo logo ikada XD

- jer pljuješ progresivni house.

Dobra defka, +, ali brate mili, slusanje progresivnog hausa nije nimalo pederski.

Alias97

- jer pljuješ progresivni house.

Ahahaha! :))

ovo seksualno opsti sa majkom,,, pluscina neverovatnih razmera pada

stvarno pun kurac onih retarda od 30 godina što igraju jebenog super marija na Wii, i mojne pljuješ prog, al +++

ја и даље лепим слине испод столице

Ja sam znao sve fatalitije za Mortal kombat na Nintendu.

Potpis: Tobdžija

Tako je Jogurte! Sega je namerno išla na stariju braću, namerno je pravila kul igre, dok je Nintendo pravio igrice za klince, doduše tako su samo izgledale, nisu bile lake. Kasnije izbacuje Super Nintendo koji postaje konkurent Segi. Nažalost mnogi u Srbiji misle da su igrali Segu, a to je zapravo Nintendo prepakovan u Sega pakovanje. Ako ste igrali Marija na Segi sa plavim dugmićima, imam lošu vest za vas, nemate pojma šta je Sega, jbg... Sva sreća pa dans možete da skinete emulator i sve igre, pa uživajte.

Aj ne kaki, jeste nintendo je gej ali sega je kucka NINTENDO JEBE SEGU U SUPAK! -

jogurte, pobedio si (mada je po meni komentar cist visak)

клинци одрасли са Нинтендовим гејмпедима у рукама у знатном броју случајева развили су склоност ка читању књига у издању Самиздата Б92, слушању прогресивног хауса

ovo je pobedilo
plusomiljeno

Defka je ok napisana ali nije i istinita....
Ja sam kao klinac igro Nitendo i to su igrali samo oni koji su mogli da priuste sebi i oni koji nisu kupovali nista iz China Shopa tako da silence please ! ! ! ! ! !
Btw: Jos jedan dokaz isao sam u Tehnicku skolu.....

Pa ovo je sjajno! Prepicka od defke!!!

smorio sam se ko kurac al plus jer si me isprozivo xDD

Ем си кобјаснио, ем се ретарди сами јављају!

Јеботе, дабл-дабл!

- jer pljuješ progresivni house.

Stvarno,vidite da ovaj iskusan član,sa čak -1,0 prosekom,se oseća uvređenim!
Brište defku!

Jogurte,ova ti je genijalna,svaka čast.Prepoznah stil još kod prve rečenice :)
+Čina

"Зговнао курчевином, опрљио јој сенфару и нафиловао вулву свршотином као четници Бошка Буху оловом.” Знаш, и оне имају осећања.
-То су ноторне лажи! Никада не бих поменуо Бошка Буху у том контексту, риспект за човека. " Ovo je nakulja diskusija svih vremena!

++++++++++++++

odusevljena sam.

urlao sam dok sam citao, defka rula. rula. +

Ma na koju ste bre segu igrali vi ? Onu kinesku kopiju s buvljaka ?:D Ljubomorne dusee eeee, nintendo rules ;)))

brate, jebes ti to sve kad ja kao klinac odem u igraonicu i opicim Duke Nukem...testosteron samo bije!!!! i nisam pesko, ali nemam nista protiv Wii konzole, ima mocnih sportskih igara.....svejedno +

ovo je usiljeno, veštački i plastično do te mere da mi je bila potrebna nadljudska snaga čak i da pokušam da komentarišem. dokle mislite da forsirate ovaj kvazi mačo ubergej internet zeldi (zeldi kao dizel, ne kao zelda:p) stil koji kurac? zanima me kada će da počne da vas bude blam od svega toga :) a i kad počne, boleće vas kurac, što je ok, ali nije kul, a ako me ne razumete, onda je sve jasno.

ne ulazim u nintendo sega rat, ja sam buržoa pc dete i srao sam na konzole čitavog života. jebena zabava za neobrazovane, siromašne i intelektualno nedorasle paore, u negativnom smislu.

Surlavi mojne da filozofiraš.

Respekt za samizdat B92, respekt za Slobu i Slavicu, respekt za Boska Buhu, respekt za arafatku, respect za defku i respect za tebe... + ko kuca, bravisimo majstore !

ovo je usiljeno, veštački i plastično do te mere da mi je bila potrebna nadljudska snaga čak i da pokušam da komentarišem. dokle mislite da forsirate ovaj kvazi mačo ubergej internet zeldi (zeldi kao dizel, ne kao zelda:p) stil koji kurac? zanima me kada će da počne da vas bude blam od svega toga :) a i kad počne, boleće vas kurac, što je ok, ali nije kul, a ako me ne razumete, onda je sve jasno.

Реално ми пуца курац да се бавим критикама и причама о „стилу” и бламу и тим глупостима у контексту три буђава пасуса написана на усраној Вукајлији из чисте спрдње и досаде изазване чекањем да се набаферује порњава, тако да оно, џаба си куцао. И не мораш да ми персираш.

ne ulazim u nintendo sega rat, ja sam buržoa pc dete i srao sam na konzole čitavog života. jebena zabava za neobrazovane, siromašne i intelektualno nedorasle paore, u negativnom smislu.

Мрзи ме да одговарам на овај просер, али изражавам максимално неслагање и сматрам те тешким немачем појма.

Nisi ti tako loš, samo ovo je malo klinačko seljačko sranje!
Čisto da ti kažem za tvoje dobro, da ne pomisliš da si nešto kreativan, najebačeš posle ako misliš da si nešto što nisi.

Ah sega,secam se dana kad sam igrao sa burazerom ove igrice...inace najprodavanija igrica za ovu konzolu je Sonic the Hedgehog ... Inace moja omiljena na Mega Drive-u !

Sad će neko da se javi kako je igrao tenkiće na "Segi" Xd

добро онда је мортал комбат на нитенду исто геј игрица?

Nažalost, Sega je kasnije sa Sega Saturnom izgubila bitku protiv Ninteda, ali ne i u Japanu, zbog ovoga :D
http://www.youtube.com/watch?v=Wb7sN7axblc&feature=related

e da, i Sega Saturn je bila oke konzola, iznajmio je par puta tada, imala je onaj Virtua Fighter, odlična tabačina tad

Batica se zesce istripovao na Nintendo. Sigurno vuce neke traume iz detinjstva...

Dva razloga zasto nintendo jebe majke. Castlevania i F-Zero... A imao sam i segu i ona je isto bila genijalna

Wii U, за који се верује да ће бити толико геј да ће обрнути поларитет магнетног поља Земље и довести до масовног помора ајкула. + :D

@matafaka Ja možda ne pravim postere i defke tako često, ali pogledaj od kad sam na Vukajliji, duže od tebe.

Ova defka je sranje obično,ništa od ovoga nije istinito.
Samo pogled i mišljenje jedne osobe sa nabijenim kompleksom.
Mogu da nabrojim oko 10 dobrih genesis igrica i to je to.
Final Fantasy 3 i Donkey Kong Country 2 prca segu u dupe.
Ionako je sad Sega propala i pravi igre za nintendove,i ostale konzole,ha ha ha :D