Prijava
   

Smarač

Postoje 3 vrste smarača...
Na prvom mestu su patološki lažovi koji pokušavaju da te impresioniraju svojim baronijama i veoma su uporni.
Na drugom mestu su likovi sa kojima si se jednom u životu video, ali su te igrom slučaja mnogo zgotivili i smatraju te najboljim ortakom pa te zovu svaki dan da se viđate a tebi je glupo da ih odjebeš...
Na trećem mestu su klasični smarači koje viđas samo u školi ili na faksu... Oni vole da diskutuju sa tobom o školi i sasvim nebitnim stvarima i u njih moraš da gledaš dok ti nešto pričaju u suprotnom će te gurkati svaki put kada skloniš pogled sa njih.

Komentari

xe,xe.....mozda postoji jos neka vrsta....???:)
dobra definicija(+):)

da, postoje i oni koji pišu w umesto v... :)

znam jednog koji objedinjuje sve gore navedeno........ +

aj znam svu trojcu. hahahah

fenomenalno, svaka čast :)! samo jedna dopuna,kategorija prijatelja/poznanika koje dobro podnosiš,al ne možeš sa njima intenzivno da se družiš - ako znaš na šta mislim...oni koji poznaju samo prvo lice jednine, od padeža samo nominativ, dativ i instrumental istog, pa tako- o čemu god bi,eventualno, pokušao da razgovaraš sa njima, dobiješ: JA (to ne bih tako...), MENI(se takve stvari ne dešavaju,evo npr. bla,bla..), SA MNOM (to nije slučaj...)... a, ako u nekom trenutku vidno astralno otputuješ,i teget rolka postane vidni deo tvog novonastalog autfita, pojavi se i - ooo, gle čuda- vokativ! : HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! JA....MENI....SA MNOM............:)))))))))))))

fenomenalno. šta da ti kažem:)