Prijava
   

Srpski Rambo

Film koji bi kad bi bio snimljen ponizio originalni film toliko da bi Stalone lično došao da popuši glavnom glumcu. Bio bi to film sa mnogo krvi, jer prosečan Srbin inače ima mnogo neprijatelja, pa dok ih sve ispegla i natakne na kurac i 10 delova bi bilo malo. Materijala ima na pretek.

Srpski vojnik Ratko se vraća iz rata u svoje rodno selo u podnožju Goča. Zbog remećenja javnog reda i mira pod dejstvom domaće radze hapse ga i odvode u lokalnu stanicu. Kad se otreznio, popizdeo je i ispeglao lokalne muljave pandure pa su ga prebacili u Beograd. Tamo ga u zatvoru muče zbog frizure "Milanče Stanković" i on pada u depresiju. Porodicu nema. Izjeli ih vuci na Goču. Uskoro mu puca kurac i priprema totalnu osvetu. Plan je spreman. Beži iz zatvora i snabdeva se srpskim nožem, rakijom i bombama. Vraća se u zatvor da pojebe upravnika i sekretaricu, baca par bombi i sve ih pobije. Diže se opšta frka. Vanredno zasedanje skupštine. Derbi se odlaže. Upada u skupštinu, izjebe predsedavajuću, baci par bobmi i reši narod bede. Usput je zapalio par ambasada i pobio sve unutra jer mu Hrvati, Šiptari, Ameri, Nemci, Francuzi, Liliputanci, Gvinejci i Kongoanci idu na kurac. Rumune neće da dira jer su Bugari. Nastavalja dalje u novim er maks patikama. Baca bombe na banke, državne ustanove, Toleta, Vuka i mnoge druge, jer mu i oni idu na kurac. Šalterske službenike je zakopao u grobnicu na Kališu. Na kraju kreće ka konačnom cilju, da smeh Lee Kiš pošalje u zaborav. Upada u njenu emisiju gde nailazi na Zoranče, najveću neprijateljicu koja je pokušala da ga spreči u njegovoj nameri. Ali Ratko uspeva da baci bombu i hrabro gine, a sa sobom na onaj svet je poveo Leu i Zoranče. Svi srećni i zadovoljni, Ratku se diže spomenik umesto konja. Kraj.

Komentari

ali:

Rumune neće da dira jer su Bugari.

dao sam + posle par redova, ovo je samo potvrdilo:)

"Derbi se odlaze". Nenormalno:)

---ll--- na prvi komentar :D

boja is back! rumuni nigde niste sigurni!

bole me tuki da tražim sam šta valja..pratim Straju i samo se smejem....:)) +

Uspeh ovakvih definicija obično zavisi od jedne jedine rečenice, koja će prevagnuti, ka dole ili gore.

Rumune neće da dira jer su Bugari

+

Koliko vidim prevagnula je za sada malo na gore :) hvala :)

ovo je sasvim solidan skor za vukajlija.forum

Hahahah da l' je moguće da je poštedeo ove sa pinka... Previše jaka radža izgleda, ni sam ne zna ko mu sve ide na kurac. :)
+++

Hehe. A primetio sam da od promene ima više definicija i autora, a manje ocenjivanja. Šta znam, možda grešim

Ово са Румунима, брате, значи смејем се и сад, читам по 623. пут.

hahhahahaha, cela defka je odlicna!!! Kao pravome Srbinu mu sve ide na kurac. A treba da se napravi nastavak u kojem Ratkov brat od tetke u trecem kolenu ide da Srbiju resi "Granda" i njegovih heroja u "Kill Bill" maniru!!!

Hvala :) Eto imaš ideju šta i kako i slobodno napiši nastavak :)