Prijava
   

Studentska brada

Brada puštena nedelju dana pre ispita, sa ciljem da se profesoru da do znanja da ste čak i ličnu higijenu podredili spremanju ispita.
Takođe je poželjna i rasčupana masna kosa kao i podočnjaci. Dolaženje na ispit doteran, uglancan, dobro raspoložen i naparfemisan, ravno je startovanju ribe neobrijan, sa masnom kosom i podočnjacima.

- Šestica kolega. Jeste da ste prvo pitanje improvizovali a drugo i treće skoro ništa niste znali, ali vidi se da ste učili.

Komentari

Jes' majku mu, ja to stalno radio iako niđe veze +

I moraš da imaš pogled istraumiranog vola..

Има и тога, само што ја до те фазе још нисам стигао... Ови на мом факултету прво погледају задњу страницу индекса па ме питају јесам ли учио. :) +

Ja čuo priču kako je jedna studentkinja slučajno ostavila 20 dinara u indexu i tako izašla na ispit. Pala a da nije ni izvukla pitanja. .. :D

mi ćosavi smo morali da učimo +

Ne valja biti cosav :-). +

Taktika je pola posla. Moraš da učiš, ali moraš i da proučiš procesora...

Ja čuo priču kako je jedna studentkinja slučajno ostavila 20 dinara u indexu i tako izašla na ispit. Pala a da nije ni izvukla pitanja.

Мени да се то деси, ил' би мењао факс, ил' би убио професора... Другачије га не бих завршио.. :)

caja (sa ETF-a e.g.) je nakad imo slucaj da je lik, uplasen pred usmeni, seo pre ispita da popije par casica, ali malo preterea i dodje vidljivo pijan na ispit...ispit je u 8 ujutru inace...gleda njega caja i kaze mu: kolega, posto po zakonu makar jedan od nas dvojice mora da bude trezan, pali ste...

mene je lik iz istog razloga pustio na ispitu :)

pazi druga urbana legenda sa njim...zove ga dekan i kaze: Cajo bog te mazo, pa troje od 1250 proslo... a Caja ce njemu: A jbg, znali su sve, nista im nisam mogo :) jbg, zato je i nekad ETF znacio nesto i u svetu, ima da ogulis guzu da naucis neke stvari...bem li ga kolko se danas po Bolonji guli dupe i uci ko pre....mozda i gresim, mator pa prica gluposti :)

Занимљиво. +

Dolaženjem na ispit doteran, uglancan, dobro raspoložen i naparfemisan, ravno je startovanju ribe ne obrijan, sa masnom kosom i podočnjacima.

A malterisanjem kuće ravno je plivanju leđno.