Prijava
   

Tamara Paunović

Jedna od najcenjenijih manekenki na ovim prostorima i vlasnica najmuževnije lobanje u modnom svetu, uključujući i manekene. Još muževnije boje glasa. Ako je verovati medijima i Snežani Dakić, jedna je od najlepših Srpkinja. Ček, šta?!? Kako mislite najlepša, jebote!?! Tamara, skrndelju, trandža ispod Plavog mosta bleji sama, idi da joj praviš društvo! Uh, pregrub sam, nisam tako mislio, pardon. :samo izvolite:

Često je zaštitno lice generičkih Bajaginih i Čolinih spotova, ali i reklama za "Pardon" grickalice u kojima su reditelji i marketinški magovi posegnuli za obrnutom psihologijom - što grđa reklama je dobra reklama, svesni da će i to doneti kupce. Znate onu reklamu "Pardon"? :samo izvolite:

Jedino nekim komboom opšteg slepila, jake zaleđine i kvalitetnog PR-a ova pojava može da se stavlja u istu rečenicu sa izrazom "lepa žena" i da dobija toliko angažmana (kod nas, ne u svetu, naravno). Ko te gura, rugobo?!? Uh, opet sam se zaneo, pardon. :samo izvolite:

Da je pravde, sad bi hasala rol-viršlu sa koleginicama na kraju hodnika i čekala da zvoni za početak sledećeg časa kako bi nastavila sa čišćenjem. Ups, ne bih da vređam čistačice, izvinjavam se, pardon. :samo izvolite: Aaa, umukni!

- Idemo... AKCIJA!
- bla bla bla (slučajno nagazi Tamaru), pardon.
- SOMO IZVOLITO, BLAAARGH!
- Stop, stop, stop! Tamara, može li to malo ženstvenije?
- PO MOŽOMO DO PROBOMO.
- Hajde onda da probamo. Ajmo ponovo... AKCIJA!
- bla bla bla, (prosipa nehotice Tamarine grisine), pardon.
- SOMO IZVOLITOAAARGBLUARGAH!
- Stop, stop! Ne vredi. Asistent, daj taj reklamni balon, pumpani su helijumom. Hvala. Tamara, đido mova i udahni ovo! E, tako. Idemo još jednom... AKCIJA!
- bla bla, (šutne mavaši gerijem Tamaru u glavu), pardon.
- SOMO IZVOLITO!
- Reeeez! Ne vredi, ne može bolje od ovoga, ali donekle si ovaj put zazvučala kao žensko. Retardirano, ali žensko. Hvala, vidimo se na snimanju spota sledeće nedelje, tamo si makar šteta samo za jedno čulo.

Definicija je napisana za MizanTrophy II.

Komentari

moro da izguglam ko je ta riba, nem pojma

Procitah pravila takmicenja i lepo pise poznate licnosti. Ko je bre ova?

jeco, piše VIP ličnosti, u našoj zemlji to nije isto kao i poznate - ali mi je jasno da ti ne poznaješ dotičnu, nju uglavnom slabo u oči gledaju :)

Nisam ni ja znala po imenu koja je :)

Komentar nije na sadrzinu definicije, vec na veriimportantperson koju opisuje.

Kada se prave liste najlepsih Srpkinja, ova se nekako provuce uvek. Dovoljno VIP za nase uslove. A i bila je u nekom rialitiju valjda.

Lepa je, mada ne znam za koju bih rekla da je manje lepa a izvikana, a da... ona Ivana Stanković, još je i knjigu pisala, svetski top model, sluša Cecu i tako to, đet set. +

Daleko od toga da je žena mnogo ružna, ali je još dalje od toga da je svrstavaju među najlepše.

Mislim... http://www.hellomagazin.rs/wp-content/uploads/2014/03/tamara.jpg

Meni liči na trandžu, pritom slučajno znam da je uživo još mnogo gore...

aaaaaaaaa ne verujem...valjala sam se po stolu...
al nisam na vreme pročitala pa nisam glasala za ovu...šteta:(((

Koga si se ti setio, brate...Još si joj i ime iznaš'o...Ono - svaka čast, jebote!

Nisam joj našao ime, radio sam jednom neku reklamu s njom. Baaaah.

Ima glavu neku, tako izgleda meni Barabarian kada ga pravim u Skajrimu +

Meni ova ok riba. A na tome si temeljio defku tako da iako je dobro srocena nije mi to to...

Koja je tebi riba loša? Kikikiki.

Ma dobro, nije tako katastrofalna kad se namontira, naravno, morlo se i preterati. Kad progovori svakako jeste katastrofalna. Uglavnom, oslanja se ova definicija mnogo na subjektivni ukus, ne očekujem da poverujete da je riba krš ako vam je dobra, poenta je da poverujete da je mrzim :)

I ona je samo žena, baš si surov :)

Ne garantujem da jeste (: