Prijava
   

Trejdmark

Zaštitni znak, jako upadljiva karakteristika koja te odvaja od mase. Ono na osnovu čega ćeš ostati upamćen do kraja života, ali i nakon isteka dozvole za boravak na planeti.
Trejdmark čini najširi mogući dijapazon osobina, postupaka ili fraza, totalno jedinstvenih i vanvremenski smešnih, glupih, ređe pametnih. Ono što je bitno kod trejdmarka je činjenica da se pamti, ne da se kvalifikuje na bilo koji način.
Osobe sa ovim atačmentom su posebne u svakom smislu i niko iz njihovog okruženja ne može biti ravnodušan prema njima. To okruženje čini bezoblična, siva masa ameba, algi i lišajeva, koje su tu samo kao scenografija. Glavni akteri života su upravo ljudi sa trejdmarkom, oni koji pokreću stvari i o kojima se priča.
Zato, pokreni se! Izađi iz učmalosti, probudi sive ćelije, projektuj se u sopstvenu starost i zamisli šta sve treba dotle da uradiš. Idi da izvadiš pasoš!
Pa kad dočekaš da pripovedaš unucima o smislu života, spomeni im i to kako je njihov deda jednom prilikom seo u avion, pa po sletanju u Njujork pravo sa aerodroma otišao do Kipa Slobode i popišao se na njega pred zabezeknutim turistima sa fotoaparatima. Pokaži im slobodno i tu naslovnu stranu " Tajmsa" na kojoj držiš kurac u jednoj ruci, a drugom pokazuješ tri prsta. Neka vide i ožiljak na vugli od pendreka pripadnika obezbeđenja.
Jebeš ga, ipak je to tvoj trejdmark.

Komentari

Najs, nisam očekivao da si ti pisao. :+)

Fala ti, čoveče.

Vid' ga boysie što anglosaksonizira sajt lololo
Dobra boysaro +++

al si se raspiso jbt. ocekivo sam primer za primer...
+ svakako

Fala,žonitebra!
Lemi, primer je u telu, dosta je :)

Види га, брат мој што саставља! Добар језик, неколико екстремно добрих делова, а на крају пишање (буквално)! Велики плус овде! Лупи печатом трејдмарк!

O,fala brate Niko!

Alo Bojsije, kakva te ovo banovina zapala brate, sta se desava???

правда за бојсија!!!

bojsi kako ti se zove novi profil?

bojsi kako ti se zove novi profil?

Џабе га питаш. Неће ти одговорити :)))

Što je banovan čovjek?

Imaš na forumu printskrin poslednje defke/pisma, mislim da je tema "Lesi se vraća kući".

pa pošalji link te teme