Prijava
   

TV Slagalica

Niko ne zna kojim čudom, ali najpopularniji i najdugovečniji kviz kod nas.
Da nema gospođe Dobro Veče, verovatno ga niko ne bi ni gledao, jer jednostavno nema šta da gleda. Od voditeljki koje pokušavaju da stvore napetu atmosferu i koje uspevaju u tome kao što ja uspevam da odsviram Devetu sonatu, preko takmičara koji "niko ne zna kojim putem" su uspeli da se kvalifikuju u ovaj kviz i prosipaju svoje "enormno" znanje iz enigmatike, do igara, koje su zanimljive eventualno nekim penzionerima, kojima nedostatak dnevnog svetla predstavlja problem kako bi igrali šah i rešavali ukrštenice.

Voditeljka:"I pobednik 291.ciklusa, 125. kola, i 371. emisije je Slavoljub sa svojom sjajnom taktikom dalje!"
Slavoljub:"?"
Milka Canić:"Dobro veče!"
Voditeljka:"Gospođo Milka, to se govori na početku emisije! A šta vi Slavoljube, kažete za svoju pobedu?"
Slavoljub:"Dalje!"

Komentari

Hahahahaha Milka je najjaca....+

Ako naletim na Slagalicu, odgledam do kraja. Jače je od mene +++

+ pazi kada i ja ako naletim na slagalicu odgledam je i nema šanse ovi kvizovi laseri, napeta muzika, neke animacije, jebena neka pitanja, debeli Zeka, Deki Pantelić voditelji i tako to da mi budu bolji od dobre stare čemerne slagalice. Ja tu ništa ne bi menj'o.

Ne znam što vam smeta Milka, osim što ne radi svoj posao, pa ne ispravlja dikciju voditeljica, glupava i netačna pitanja-odrednice.
Meni je taj "kviz" paradigma odnosa RTS debila prema gledaocima. Jedino gori je satelitski program RTS-a. Trebalo bi ponoviti paljenje TV-Bastilje, ali ovaj put uspješno i temeljno-do temelja. Ovo je inače odlična tema za Forum pa stoga ovo ocjenjujem pozitivno. Inače, Milka ko Milka. Jedina svijetla tačka je voditeljica Marija. Sve ostalo je tuga i golo govno.

Meni Milka ne smeta, čak naprotiv, ona je legenda, ko je postao tako popularan, a da je na televiziji izgovorio čitave dve reči :D!

Kako neko može da ne voli Slagalicu?

Toplo se nadam da si me razumio.
Evo sam se upravo vratio iz HR gdje sam gledao satelitski RTS. Ljudi moji, pa to je uvreda za zdrav razum. Od reklama tipa oglasa na banderama do fiskulturnih vježbi, lude Rade na beogradskoj hronici (cijeli svijet mora gledati komunalne probleme na Čuburi i Paliluli) do paćeničkih folklornih hopa-cupa emisija i svega sranja. Bog te jebo, ja sam se htio samoubiti. Sramio sam se države čiji je "javni servis" RTS.

Jebo sam im mamu auroro, na temi.

@Edson Arantes do Nas

Па ти гледај "HRT" 1 и 2, ту ти је програм у пичку материну добар.

@junk....
aj ne seri, majke ti.
Ja sam ogorčen što moram i plaćati ovu sramotu na RTS-u. A za HRTove me zaboli kita.

Hrtove ne plaćamo i to silom ali svejedno ih treba gledati da bi dobio uvid u neku situaciju ali hajde ko će to narodu objasniti.