Prijava
   

Vaginalna manipulacija

Pojava da neke ženke suptilno kontrolišu svoje mužjake, doziranjem, uslovljavanjem, udaranjem čežnje, a sve po sistemu štapa i šargarepe, pa potom nagrade, u vidu sopstvenog međunožja, što frustrira njihove bespomoćne pulene, ali služi svrsi, jer su onda one te koje kontrolišu i kojima se podilazi, a takvi mužjaci su nesvesno dresirani i pošlusni.

Paralela može da se uoči kod majki sa muškom decom, koje uslovljavaju klince da moraju da budu dobari, da slušaju, ručkaju ili da ne budu nemirni, ako hoće da im mame kupe igračku ili im dozvole nešto što klinci vole.
To je način na koji se od malena dečaci dresiraju za pošlusne papučiće, a devojčice skidaju mantru koje će i one kasnije da se pridržavaju u cilju iznuđivanja poslušnosti kod svojih budućih papučića.
Naravno da to nije opšte pravilo i da je najbolji odnos onaj kod koga nema mimikrije i međusobne zloupotrebe bilo kakvog tipa.

Komentari

Ova ti je dobra 100 gradi! :DD
+

"Atomsko sklonište"...podseti me ...+++

Da, da, Atomci...
Inače, probaj sa falusnom manipulacijom, ne ide ako ne staviš do znanja da ima još mnogo žena na ovom svetu (Bogu hvala) i da se ne opterećuješ tripovima kao što su "vernost" ili "celibat" i sl. Takođe kaži joj da ako ona u tome ne uživa nećeš da je mučiš i onda da vidiš...;)
+

Krajnje,krajnje korisno + kao zgrada