Prijava
   

Zapošljavanje dobrih pičaka u radnjama tehničkih uređaja

Da, da, svi će da pohrle u tvoj Tehno maks da pokupuju ogromne plazme jer tebi rade dobre pičke unutra...

Sa vrata ulazak u prodavnicu djeluje magično, kao pogled na one sultane što ih hlade listovima od banana dok oni lade jaja na turskim verzijama lejzi begova.
Pogled na noge, zatim na kukove, zatim na sise, a onda tek na njeno lice - SAVRŠENA!
Međutim, znanje vrhunskih pičaka o tehničkim uređajima je isto koliko je znanje mog pokojnog đeda o eksperimentu vezanom za teoriju 'Velikog praska' u Cernu.

Ona može samo da vam kaže jebozovno ili nervozno ''Dobar dan'' u zavisnosti od toga da li je drkala izjanđalu pičku šoljicom kafe iza pulta ogovarajući sa koleginicom onu kvočku iz prve smjene, ili je već to obavila a vi ste došli iz teretane i zainteresovani ste za usluge skuplje od 200 eura.

Njoj ne smijete da postavljate pitanja vezana za specifikacije, ni u kom slučaju, možete samo da je gledate kao onaj odštampani cjenovnik što je plastificiran na kraju pulta. Isto tako se ne smijete upuštati u malo dužu konverzaciju sa njom jer ne može da stoji na onim štiklama, i počinje da biva nervozna, tako da će vam reći da nema na lageru ništa i da joj je sve prošlo.

- Dobar dan, izvolite.
- Trebaju mi slušalice sa ulazom od 3,5 milimetra, bilo koje.
- Je li Vam tu telefon?
- Jeste, nebitan je telefon, trebaju mi slušalice od 3,5 milimetra da je ulaz.
- Pa dajte mi telefon.
- Nije mi tu telefon.
- Pa ima ih više.
- Nema ih više, od 3,5 je od 3,5 imaju još ulazi od 2,5 i od 6,5 koji ne postoji za slušalice za telefon.
:pogled kao da ste joj pobili familiju čitavu:
:Prčka kroz policu tražeći nešto:
- Je li ovo?
- Jes', ovo je 3,5, vidiš kako ima. Imate li još koje ili samo ove?
:vadi od 2,5 isto Nokiine:
- Ima ove.
- To su od 2,5.
- Pa jesam li ti rekla da ima više!
- A jesam li ja tebi reka' da mi treba od 3,5 tačno?
:pogled kao da ste joj povadili one što ste ih prethodno ubili iz groba pa ih ponovo ubili i sahranili:
- Neću ništa, prijatno, hvala.

Komentari

hahahaha svaka cast + i *

Da li sam ja jedini koga tvoj nick podseća na Čmarko? lololo +

Муке моје :)

Нисам написао додатак примјера, само што је то било мушко па се не уклапа..
Објашњава ми лик да су оне биле у праву, да има више улаза и даје ми слушалице нокиине из два дијела које имају микрофон и показује ми да има 3 траке на улаз и каже САД СЕ ПРАВЕ ДРУГАЧИЈЕ, ја га погледам и кажем АХА, ЈЕСТЕ, ЈЕСТЕ, а оно од микрофона улаз има 3 траке, а слушалице двије, е јебем ти сунце...

Da li sam ja jedini koga tvoj nick podseća na Čmarko? lololo +

Ниси :)

Pe mogu biti i dobre pičke i pametne. Mnogo tražiš!

+

Hahahaha, strava! +++

Па умјесто да се набадају на штикле, могле би да узму и прочитају макар један онај листић спецификација једног од најтраженијих телефона нпр :)

toliko ti je smetalo sve to da si morao i definiciju da napišeš. hm.

Јеа, панинаро, одакле бјеше ти?

toliko ti je smetalo sve to da si morao i definiciju da napišeš. hm.

Smare perfekcionista, oće i jare i pare, i lepu i pametnu lolol

Е па пођи у Павићевић да доживиш исто што и ја код оне што изгледа ка вампир, оно говече мртво.

Дукка, па мора, јебига, таква је моја цурица ♥ лолололо

Dosta! Evo ti ga. Nećeš, oćeš? Jako je dobra.

Smare, čast izuzecima, ali otkad se pa žene razumeju u tehniku? :))

Dosta! Evo ti ga. Nećeš, oćeš? Jako je dobra.

ХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХХА!!!!
Даааај, сад сам опет мора' да одгледам :Д

Smare, čast izuzecima, ali otkad se pa žene razumeju u tehniku? :))

Логично би било да знају нешто о нечему што продају :)

Ne znaš kako je meni, kad god ti vidim avatar, ja palim you jizz. ovaj, mislim you tube.

А мичи, оно је докторат, баба трол :)

A što je najgore ne razumeju se ni u pegle, tostere, mašine za veš. Cccc strašno!

А мислиш ли да знају упалит иједну? :)

Ma i to ne znaju. Pitam se je l' imaju šta od škole. Mislim da li im je šta ostalo u glavi od obrazovanja osim gomila momaka koji su prešli preko njih.

Vučice, kako si upalila kompjuter?

Mislim da nisi kompetentan da donosiš tako brze zaključke na osnovu jednog mog iskrenog komentara i mišljenja. Znam mnogo više od današnjih devojaka nego što one znaju. Provela sam dosta vremena u radionici mog očuha i pomagala mu u sklapanju motora, znam kako zvuči veš mašina kada joj iskoči kaiš ili ako se pumpa pokvari, znam kako zvuči motor automobila kada se guši, znam da namestim gume na automobilu, da promenim ulje, umem da napravim police bez ičije pomoći i ti si se našao da tu nešto sereš i da prozivaš. Pokrij se ušima dečko.

Mislim da nisi kompetentan da donosiš tako brze zaključke na osnovu jednog mog iskrenog komentara i mišljenja. Znam mnogo više od današnjih devojaka nego što one znaju. Provela sam dosta vremena u radionici mog očuha i pomagala mu u sklapanju motora, znam kako zvuči veš mašina kada joj iskoči kaiš ili ako se pumpa pokvari, znam kako zvuči motor automobila kada se guši, znam da namestim gume na automobilu, da promenim ulje, umem da napravim police bez ičije pomoći

Ееее видиш, Вучка, то је друга прича :)
Не говорим ја о ђевојкама које знају оно што раде, не говорим ни да ђевојке морају да знају неке послове, наравно било које знање није на одмет, али говорим о ђевојкама које раде само ту ето зато што су згодне и атрактивне, а појма немају о томе што раде.
Има нпр ђевојка коју сам знао из виђења, и један дан сам пошао у продавницу исте врсте да купим ТВ, видим њу, и јавих јој се, и питам је тако о неким телевизорима, ђевојка све зна, брате, не знам је ли набубала, што је радила, мене то не занима, али ђевојка јебено све зна о сваком телевизору.

Ево ако ниси виђела коментар мој изнад http://vukajlija.com/zaposljavanje-dobrih-picaka-u-radnjama-tehnickih-uredjaja/474933#comment_1564157

Pa znam da je druga priča ali me je Dukka uvredio svojim komentarom. Evo još jednom da mu odgovorim i neću više ič da mu pričam. Ako hoće nek veruje ako neće, ko ga šljivi.
Dukka
Ja nisam od onih što jedno pričaju a drugo rade, nisam lažni moralista i imam puno pravo da kritikujem one koje pričaju da su "poštene" a poštene su u lakat. Hvala Bogu, srećno sam udata i jedva čekam da imam decu. Nisam imala vremena da se bakćem sa kretenima iz škole i van nje, već sam učila. Promenila sam četiri posla i u svakom poslu sam naučila po nešto a to je da ne veruješ onima koji su previše ljubazni prema tebi i hvale te, a najviše sam naučila na greškama drugih ljudi. Videla sam šta je pogrešno a šta nije a i roditelji su mi bili strogi.

Hahahahhahaha, ti si meni pričala? Au bre...
Pa ja se zajebavao, a ti napisala kilometarski post. Hahaha, trebalo je da stavim smajli na kraju rečenice, mada je dobar, mada nenameran trol komentar ispao ovako.
Nije mi najjasnije kako sam te uvredio, pošto nisam baš obraćao pažnju, ali zaista nema potrebe za takvom reakcijom.
Jebote, da li ti zaista misliš da ja, a i Smare, mislimo da su sve devojke glupe za tehnologiju? Znači, mojne da se uvrediš, ali si prženica žestoka, a mi smo sve vreme vukli na šalu.

Idi bre u peršun!!!! Sledeći put stavi smajli kada se šališ, jer je ona tvoja rečenica, bez smajlija, bila dvosmislena i baš uvredljiva. Drugačije bih reagovala da si turio smajli.
I ne mislim da su sve glupe za tehnologiju samo sam prokomentarisala za takve devojke. Ajd sad malo da se šalimo. :))) I nemoj da prepadaš više ovako. Ščuo?

Па онда одговори чо'еку како си упалила компјутер :))

Jebote, nisam ni obraćao pažnju, turio sam to apropo tvojih i smarovih komentara, kakvu reakciju izazvah, sunce ti kalaisano.
ja još kontam obraćaš se Smaru, mada me iskreno mrzelo da čitam zbog čega se raspravljate, kad odjednom ugledah svoj nik i bes upućen njemu.
pa šta bre da te ne prepadam, da sam barem namerno to uradio, nego slučajno... :)

http://remarkablogger.com/wp-content/uploads/2011/05/trollface.jpg

Ljepi, dobro ti ovo. +
kobjasn