Prijava
   

Zornjak

Mnogo je pokušaja da se definiše zornjak, ali, avaj, većina tih pokušaja završi u besmislu cirkularnih i nepotpunih premisa. Jedni vele da je zornjak jednostavno jutarnji seks, drugi da je to seks u zoru (!), treći misle da zornjak ne postoji jer njegovo postojanje nije empirijski potvrđeno. Ovo je kratki teorijski pokušaj da se navedene zablude razveju, te da se svakoliki svet ispravno informiše o svojstvima zornjaka.

Najpre, za zornjak su potrebne najmanje dve osobe različitog, istog ili sličnog pola. Njihovo međusobno dobrovoljno seksualno opštenje obavlja se neposredno nakon buđenja - kada god ono bilo. Da bi bilo buđenja, mora, dakle, da bude i spavanja (ne onog bezobraznog, nego onog sa hrkanjem). Spavanje mora biti to po svojoj supstanciji - ne sme biti popodnevna dremka ili kuntanje tokom baletske predstave.

Sledi differentia specifica zornjaka - on se mora obaviti pre pranja zuba! Ako bilo koji od učesnika pre penetracije opere zube, ideja zornjaka propada, a sve ostaje samo običan seks. Konzervativniji teoretičari smatraju da je zabranjeno i umivanje jer krmeljivost značajno doprinosi kvalitetu zornjaka. Svi teoretičari se slažu da je pišanje pre zornjaka dozvoljeno.

- Jebote, opet se budim sa erekcijom...
- Opet si karao Naomi Kembel, kurvaru!?
- Ma da. Nego, ja bih da iskoristimo ovo što je Naomi ostavila...
- Ne mogu, iz usta mi smrdi na pokvareni suši, sama sebe ne bih poljubila.
- I meni iz usta smrdi na crkotinu, dakle ništa nećemo osetiti. Dođi da ti pokažem crnačke fazone...

Komentari

ma, škrge bi završile posao:) ++

bravo za crnačke fazone +

Zornjak u srcu! Pluščina!

+ za izrazito romantičan razgovor u primeru :)

jebe definicija kolko je dobra