Prijava

vreme je za najbolju emisiju: aktuelnosti na hepiu

Jel tu pustali gejmplej iz Arme kao živi snimak dešavanja u Dombasu?

aktuelnosti na hepiu

Dobro je da mi je stara medicinski obrazovana, inače bi, s obzirom da gleda ta govna od emisija, sigurno do sad postala avax.

Jovo fleksa sa starom doktoricom, jesil uzimao opravdanja u srednjoj aa

lol ne znam stalkere, znam da ima dobrih infoa sa terena puno toga sto nemodz da se vidi na jevropskim medijima, uz nesto opskurnog sadrzaja al to je zanemarivo.

"Trenutno je vojni sukob između Rusije i Ukrajine. Na početku bitke za Časov Jar Rusi su bili udaljeni 5 kilometara od centra Časov Jara. Prve nedelje su napredovali 1,2 kilometara. Druge nedelje su nakon uništenja ukrajinske protivvazdušne odbrane napredovali za 5/9 kilometara više nego prve nedelje. Treće nedelje su ukrajinski vojnici izvršili protiv napad i povratili skoro sve teritorije izgubljene druge nedelje osim 2/7 kilometara. Koliko kilometara najmanje Rusi još moraju da napreduju da bi stigli do centra Časov Jara?", glasio je zadatak za osnovce.

lol

https://www.nin.rs/drustvo/vesti/49509/rusifikacija-skola-osnovci-resavali-zadatak-iz-matematike-sa-bojnog-polja-u-ukrajini

ursula makron eu blejaci: xi da si pritego putina nemodz to tako

xi: https://youtu.be/ty7oydpGqNo?si=APotMVrZbkY0643G&t=37

Ne sad stvarno - pa jel realno ovo?

https://www.youtube.com/watch?v=eLwF5bul0Q8

Ovo ni nadrealistima nije palo na pamet, genijalno.

A novinar kao da su ga pravili Ron i Hari Poter, kad su se onomad napili na žurci.
A i drži ruke kao Vučić.. znači derpe 100%

To je autogol, nemoš to da radiš samo zato što si eto tako rešio. Ode dolar...

Ne ide dolar nigde, bukv sve teorije zavere da će dolar da padne, da su pre 6 godina počele priče da je dolaru ostalo još mesec-dva… tako mali Mujica zamišlja dolar.
Jel znate koliko je dolar jak?
Istini za volju - malo jeste oslabio u poslednje vreme, zasnovan je na ideji, ali realno - kladio bih se na dolar brat bratu još 50 godina.
A mrzim kladjenje.

tako mali Mujica zamišlja dolar

:(

USA zamjera Makronu što je pozvao Ruse na obilježavanje Day D-a, šta je sporno lol pa to su vaši saveznici koji su vas oslobodili od nacizma mojne se lažemo iako ih ne mirišem jer su usput počinili brdo zločina