Prijava
   

1033

Postoji više načina jebanja ovog naroda, kao i više jebača. U ovom slučaju jebač je SPC, a najnoviji način jebanja, dame i gospodo zove se.... 1033! Da, da! Dobro ste čuli! Ovoga puta seks organizuju eparhije raško-prizrenska i kosovsko-metohijska! Nakon što ste odgledali tugaljivi video klip sa detetom koje jede suvu koru hleba (na isto je Pahomije masturbirao, ali psssssst o tome), sa bilo koje mreže pošaljite... SMS!!! IIIIIIIIIIIIII! DOBILI STE! INSTANT SEKS! JOŠ JEDNOM SMO VAS POJEBALI! PA TO NEMA NIGDE! ZA SAMO 50 DINARA, I JOŠ, BEZ PDV, VI STE..... JEBANI!!!
O, drage dame i gospodo, ne brinite kako ćemo utrošiti vaš krvavo zarađeni novac. Pa, evo vam najboljeg primera. Kad je bio izbor za novog patrijarha, pošto smo sahranili starog, koji je doduše živ, mi smo se svi dovezli u crnim nadrkanim limuzinama i džipovima kakve ni mafija nema, ali nam ti više nisu dovoljni. Mi želimo još novije i još nadrkanije džipove i limuzine. Ima tu još mahinacija na koje planiramo da potrošimo vaše pare, ali, znate, to je tajna.
A narod? E pa... Sad... Narod. Narod će i dalje jesti splačine! Tako je!!! I trtiti se da ga karamo!!! Još! Idemooooooooooooo!!!

"...ljudi veruju crkvi, popovi se bogate rado karadom
ako je čovek čoveku vuk to je zato što takvi paze na stado..."

Komentari

Koji si ti dileja :D
Plus

Samo oshtro i bez milosti :-)

uuu ovaj citat na kraju je mamojeban! mada ni resto teksta nije drugacije ++

Хвала. Цитат је из песме Марчело - Гола вера.

Da, sve je tako, dok ne dodju ovde(mahom u Bg), kupe stan, lokal i auto(uglavnom dobre marke) i to sve od pare koje su zaradili prodajuci sve sto su mogli Siptarima i to po mnogo vecoj ceni.