Prijava
 1.    

  1033

  Postoji više načina jebanja ovog naroda, kao i više jebača. U ovom slučaju jebač je SPC, a najnoviji način jebanja, dame i gospodo zove se.... 1033! Da, da! Dobro ste čuli! Ovoga puta seks organizuju eparhije raško-prizrenska i kosovsko-metohijska! Nakon što ste odgledali tugaljivi video klip sa detetom koje jede suvu koru hleba (na isto je Pahomije masturbirao, ali psssssst o tome), sa bilo koje mreže pošaljite... SMS!!! IIIIIIIIIIIIII! DOBILI STE! INSTANT SEKS! JOŠ JEDNOM SMO VAS POJEBALI! PA TO NEMA NIGDE! ZA SAMO 50 DINARA, I JOŠ, BEZ PDV, VI STE..... JEBANI!!!
  O, drage dame i gospodo, ne brinite kako ćemo utrošiti vaš krvavo zarađeni novac. Pa, evo vam najboljeg primera. Kad je bio izbor za novog patrijarha, pošto smo sahranili starog, koji je doduše živ, mi smo se svi dovezli u crnim nadrkanim limuzinama i džipovima kakve ni mafija nema, ali nam ti više nisu dovoljni. Mi želimo još novije i još nadrkanije džipove i limuzine. Ima tu još mahinacija na koje planiramo da potrošimo vaše pare, ali, znate, to je tajna.
  A narod? E pa... Sad... Narod. Narod će i dalje jesti splačine! Tako je!!! I trtiti se da ga karamo!!! Još! Idemooooooooooooo!!!

  "...ljudi veruju crkvi, popovi se bogate rado karadom
  ako je čovek čoveku vuk to je zato što takvi paze na stado..."

 2.    

  1033

  Jos jedna u nizu raznih EPP-a u kome se daje apel za pomoc, koju mozete pruziti ako posaljete SMS.Slicne primere smo vidjali nekada i na Pinku, pokojnoj BK i ko zna gde jos.O cemu se zapravo radi?Radi se o jos jednoj telefonskoj otimacini para.Kako je to moguce?Pa, ja sam ubedjen da novac koji stize na gorepomenuti broj, uopste ne ide ljudima kojima je pomoc potrebna, vec ljudima sa te televizije, a najvise, naravno direktoru.Cista medijska manipulacija.

  Daj Boze da se varam...