Prijava
   

5G i čipovi u vakcinama

Po mišljenju prosečnog pripadnika nebeskog naroda, način da velike sveCke sile i agencije (CIA, snajka, CIA) čitaju i kontrolišu misli ne bi li došli do bitnih saznanja koja im daju stratešku prednost nad drugim zemljama.

Drugim rečima:
Čip u nanotehnologiji koji, ako postoji, košta milione, ako ne i milijarde dolara, stavljaju u vakcine koje prodaju za oko 10 dolara po komadu kako bi mogli da vide šta i o čemu misli, na primer, neki Milorad iz Aleksinački Bujmir dok pije ladno pivo pred zadrugu ili šta prolazi kroz glavu nekom tinejdžeru iz Lozovičke česme dok drka uz internet pornjavu.
Iz izloženog je odmah jasno da ta teorija ima smisla, da je ekonomski opravdana i više nego izvesno već pokrenuta! Odbrana nije još razrađena, ali se preporučuje izrada i nošenje kape od alu-folije kao dosad standardna i proverena metoda.

Lengli, SAD

-G-dine predsedniče, da počnemo sa gledanjem misli na najbitnijim tačkama sveta.
- Može, Džek. Pušćaj! Spremio sam kokice.
- Evo, sad smo u glavi predsednika Srbije. Kao što vidite, sprema se da masturbira zamišljajući Si Đinpinga i kineske rakete.
- Čekaj, obično taj drka na svoj odraz u ogledalu, kakvo je sad ovo odstupanje od obrasca...
- Ne znam, ali tako je...
- Ništa, ubaci mu u glavu sliku Mandinga sa njegovom "raketom" na erektivnom nosaču do kraja. Ionako znaš šta se za njega priča, hehehe...
- Idemo dalje...
- Džek, ovo ne radi... Pogle, samo sneg ko kad nema prijema...
- Ah, sad smo u glavi srpskog ministra odbrane, tamo je standardno tako...
- Ah, da... Nego, zajebi ti ove bezveznjakoviće i pokaži mi opet šta je u glavi Milojice iz Male Krsne! Otkako video onu sisatu pevaljku pod onim šatorom na vašaru, misli su mu čisto blago!
- U pravu ste. Kad se ne setih odmah Milojicu da pustim...
- Nema veze, Džek... Ko radi, taj i greši. A sad, pušćaj Milojicu, pa d'izginemo!

Komentari

Defka nije losa al primer je 2011ta, dadoh splu