Prijava
   

A kako je nekad bilo kul mesto

Pomisliš kad odeš na neko mesto koje je nekada bilo skroz dojajno, oaza za dušu i telo, mesto gde su se okupljali fini ljudi, dobrog ukusa i još boljeg smisla za humor, uvek raspoloženi, željni dobre šale, mesto gde se cenila i dobra muzika i pametan dijalog.
Vidiš da ih je u nekom trenutku, u nekoj invaziji koju nisi ni primetio, gomila klinčadije potisnula u drugi plan sa svojim nedotupavim razmišljanjima, zezanje se svelo na napušavanje, piči sranje sa granda, glavna tema je farma, ekrem, djus, fejs...
Možeš da se trudiš koliko hoćeš, i ti i još neki, da im u njihove male, zakržljale mozgove utuviš da je taj fazon prepričan milion puta, bolje i lepše, da je degutantno pričati o jebenom djusu, o smrdljivom fejsu, o šabanskom grandu, da to što šatro ismevaju ustvari pokazuje da su u tome, da to prate, da su im te teme vrhunac zabave, ili da pobegneš odatle i nađeš neko drugo mesto.

neki lokali po gradu.

Komentari

suva istina vise ne mozes ni sa kim da pricas o nicemu jebala ih farma i grand!!!

da bre, kojo bre. :)

Slicno se desava i sa Vukajlijom nazalost.

tako je vukašenko, pametan si ti mali. :)) to je bila poenta, ali malo mi bilo trulo da stavim dole primer Vukajlija a i 'oće modofi da brišu.

Ma neeeeeeeeeeeee! Sa Vukajlijom? Ma kakvi!!!

Advokat, ma ne. :))

da stavim dole primer Vukajlija a i 'oće modofi da brišu.

Безвезе је што овакво мишљење имате о модовима који се труде да држе ствари под контролом. Идите на гробље дефиниција да видите шта би било на сајту да није обрисано и какав би тек контраст био у односу на оно ''кул место''.

Džimi, sve kul bre matori. ono znaš me, znam te. :))

Ne prestaje kuloća mjesta fanovima granda.. Nego svim vrstama pozerčina.. I metalcima pozerima i pankerima i svim vrstama pozera.. Naglasak je na pozeraju, ne na metalu i panku.. ;) +

splav knjaz u blokovima :( najcrnje razocarenje

pozeraj, pozeraj. i nedotupavost.

Kako je ovo tačno. Kao da si opisao klub u koji sam nekada tako željno išla. A sada idem zato što nemam gde drugde.

hehe stara prica... kosovari su krivi.