Prijava
   

A što ako me odbije

Ultimativna sumnja svakog introverta kojemu je problem pristupiti odabranici suprotnog spola. Svi ti nesigurni paćenici vjeruju u frajerske priče da alfa mužjaci pridobiju svaku ženu, i to iz prve. Kako da ne. Izuzmemo li laganje o svojim kvalitetama, povlađivanju osobi, pretvaranja, samopouzdanja zbog bankovnog računa i njihala strave, dođemo do toga da svi dobiju košaricu i to redovno.

Nikakav genijalan ulet ti neće pomoći. Može biti duhovit, kreativan i odvažan, ali neće radi toga žena pasti na tebe. Ako joj se sviđaš, pridobio si je pod uvjetom da se ne smeteš kao Werner u šesnaestercu i klimaš glavom u nevjerici kako si zamukao ili ne odvališ neku glupost u rangu da je na Valentinovo Dan žena. Od 10 uleta, ako jednom uspiješ, maher si.

- Šta ima s Leom?
- Pa učimo skupa.
- Ma budalo, ne pitam te to nego jesi li preuzeo inicijativu?
- Ma nisan.
- Zašto ne?
- Pa... što ako me odbije?
- Oprosti Aleksandre Veliki, Luju 14, Casanovo s naočalama, nisam te prepozna. Šta tvoj veliki ego ne može podnijet da ti neka kaže ne.
- Ma nije, nego...
- Ne seri i probaj onda.

Komentari

Do jaja, opet sam znao da je tvoja defka na prvoj rečenici. +

Tako je, Analni, vrlo iskusno i edukativno. +++
Pretpostavimo da ti je procenat uspešnih uleta 1% (što je zaista minimum minimuma).
Ako svakog dana pokušaš samo kod jedne (u školi/na faksu, na poslu, u samoposluzi, u kafiću, u komšiluku, na žurkama, na slavama, u klubovima, kod šalteruša, preko društvenih mreža - mogućnosti su neograničene), a podrazumeva se da ćeš na većim okupljanjima za veče probati i kod više žena - to znači nekih 500 pokušaja godišnje. To ti je, sa uspešnošću od jedan posto, garantovanih 5 žena na godišnjem nivou.
Momkovanje traje u proseku 10-15 godina, što iznosi 50-75 žena pre braka. Pa i nije loša cifra... ;)

Treba biti realan i kome prilaziš. Treba prvo ispipati situaciju, kako diše, interesi, je li bio gadan prekid pa se možeš nadati za jednu noć. Ako hoćeš vezu, onda je druga priča. U početku gradiš, više slušaš, ocjenjuješ, razmatraš, ubaciš joj bubu da ona sama povjeruje da si ti taj i da te izabrala. Daleko od mahera da sam, ali normalna komunikacija, slušanje, uvažavanje, razumijevanje i malo humora je dovoljno.

Ako hoćeš vezu, onda je druga priča.

To je već potpuno druga tema.
Ali, šta će ti ozbiljna veza dok si momak mlad???

kao Werner u šesnaestercu

Sačekaj finale LŠ pa definiši...

Sve opcije su uključene. Ima ih koji se vole gnijezditi, ima ih koji ne žele ni prenoćiti. Sve je u redu dok oba partnera žele isto, to jest, ima pristanka.

Werner može zabiti hat-trick, ali neće umanjiti činjenicu da je očajana ove sezone. Valjda će sljedeće biti bolji i da je ovo samo posljedica aklimatizacije.

P.S kako se istakne nečija rečenica, dio rečenice u komentaru?

Staviš ispred citati i na kraju tatic, npr.

citat kako se istakne nečija rečenica, dio rečenice u komentaru tatic

Samo ovo citat i tatic velikim slovima (CITAT) i ono između će ti biti istaknuto.

Pricao sam sa 20 drugara svi smo dosli do procenta od oko 0,3; 1 procenat je prenaduvano. Znaci to je neki prosek. Ako neko ima procenat od 0.1 posto nije sramota, to je samo 0,2 ispod proseka nismo svi isti neko ode u vojsku neko studira ne mozemo svi biti jebaci.

Ау бре децо, па и од овога сте направили науку. Или очекујете да занемоћали трећепозивци и то завршавају уместо вас? У праву су девојке и жене све што кажу.