Prijava
   

Advokat Remi Gaillarda

Osoba koja je veća legenda od samog Remi Gaillarda.

Zamisli samo koliko ga je puta vadio iz zatvora dosad.

Komentari

samo padežuj naslov +

Iskreno, nekad se zamislim nad pitanjem jel Remi sve one ludosti glumi ili... Mislim, kakav čovjek treba da budeš da slavu kupuješ za batine i svaki vid najebavanja na svakom čošku :D

msm jel namještaljka... al nešto mi govori da nije :D

Ja se pitam ko je onaj što ga snima.

Ima on vise snimatelja, puno puta i oni dobiju batine... :D

Oni sto ga snimaju su njegovi prijatelji, i rade to zbog prijateljstva a ne za pare. To je sam Remi rekao u jednom videu! A snimci nisu namestaljka, dokaz je isti taj video u kome objasnjava kako snima sve te njegove "usere" od suteva, jer je u njemu uzastopno uradio nekoliko fazona!

Inace njegova prica je ovakva (onako kako sam je ja cuo), on je dobio velike pare, tj. veliko nasledstvo od tetke. I reko je : " Meni pare u zivotu ne trebaju." xD. Pa sta mislis odkud mu 'nolke pare da kupuje one kostime i 300 klinaca???

A sto se tice najebavanja, i zatvora, zakon u Francuskoj je takav da ako ne napravis stetu vecu od ... nisam siguran koliko (ne vise od 100, 200$), i ako se ne opires pri hapsenju, policija ti ne moze nista, tj. moze on da ti radi sta oce npr. da te pici pendrekom do zore ali ti samo ne trebas da se opires hapsenju i on te u stanici duze od 24 sata ne moze zadrzati.

Primer: u videu kad skace sa kengur kostimom, i pokusava da skine policajcu kapu, on pocne da bezi, ali kad su ga uhvatili stao je i predao se.
A u videu Rocky Balboa kad radi sklekove na sexy ribi na plazi, jedan amerikanac kaze ovako : "Kad bi neki lik kao Remi pokusao da u Americi radi sklekove na nekoj Sexy ribi na plazi, dobio bi 2 godine zatvora za pokusaj silovanja"!

Tako daaaaaa...
PS. Izvinite zbog dugackog komentara :).

Ja sam mislio da sve to snima za neku poznatu TV stanicu i da mu oni placaju kauciju kad ga uhapse ili otpate stetu kad je napravi.