Alarm na telefonu

srbo 2009-02-02 10:59:34 +0000

Alarm na telefonu je mnogima verovatno nesto najgore sto se moze desiti u jutarnjim casovim.Alarm je ono sto vas iznervira od ranog jutra pa onako nadrkani skocite iz kreveta.Alarm je opcija na telefonu koju najvise mrzite a pesma koja vam zvoni ubzo vam postaje najomrazenija.Jos gora situacija je kad cujete alarm vaseg cimera koji ujutru rano treba da ustane dok je vas dan apsolutno slobodan i nemate nikakvih obaveza(pa ste se posvetili izlezavanju,dremanju,dzonjanju...).Posle alarma ide ono:u kurac,jebem ti ili naprasno bacanje telefona koji se bas kao za maler ne razbije i ne prestane da zvoni....Ni to nije sve,najgora ali najgora opcija je ona sto odlozite budjenje za 5 minuta zbog koje mozete zakasniti i koja cini odredjenu melodiju jos ogavnijom i dovodi do granice nervnog sloma.

Drrrr,drrrrr......Ma u kurac(bacas telefon)kad ono jos drrrrr,drrrrr....ustajes i laganim pokretom palca desne ruke odlozis budjenje i ususkas se pod jorgan

10
31 : 8
  1. jebiga nisam vido

  2. al me zao da brisem defku

  3. sto se mene tice, ne mora je brises. ja sam inace autor one druge def

  4. To nije alarm to je budilnik, ako ćemo da se frljamo rečima na engleskom jeziku onda bi trebalo da se kaže "alarm clock". Inače ponedeljak je ujutro pa se oseti iskrenost u definiciji:) Zato +

  5. Ja nikad ne omrznem pesmu. Al' uvek kad je posle cujem ja pomislim da treba da ustajem :)

    Savo Radusinovic - Gospodin :)

  6. Postoji program koji otezava spavanje kad se alarm aktivira. Naime, treba resiti neku jednacinu (prosto sabiranje i oduzimanje nekoliko nejednocifrenih brojeva). Krmeljiva osoba jedva vidi i ekran telefona, a ne brojeve. Kazu da zavrsva posao, ali ja ne smem da nabavim to.

  7. hahaha jako..hocu i ja pa da mogu da se probudim ki covek:)

  8. има и она форица са будилником који се подиже кад пружиш руку да га угасиш, и подиже, и подиже, па те просто натера да устанеш :)

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.