Prijava
   

Aleksandar Lokner

Zastitno lice sos kanala, cuvar od zaborava nizerazrednih fudbalskih liga u nas, koje prenosi sa tolikim poletom i elanom, da bi mu i komentatori finalnih utakmica lige sampiona veoma lako zavideli.

Neke od Lokijevih izjava, posto je je nadasve poznato ko je on, i vec je bilo raznih primera na Vukajliji o njemu, ali evo jos nekih nepomenutih izjava:

I veoma lepa ambijent u Bacincima, velelepno zdanje ekipe Big Bull-a je ovog nedeljnog popodneva ugostilo vise ok 5 stotina vernih gledalaca domace ekipe! jos pristize reka ljudi prema stadionu, pa se stice utisak da broj gledala moze da dodje i do hiljadu!! tu je i ogroman broj pripadnica lepseg pola, sto ovoj fudbalskoj predstavi daje specijalnu draz!

I kakav prodor ovog mladica, koji po svojoj fizickoj gradji ne deluje kao neko ko je ovako brz ( ima pivsku stomacinu i 38 godina) ali kada ga vidite na terenu, prava prima balerina! Ostavlja iz nedelje u nedelju bez daha ljubitelje Sremske lige!!

(posle utakmice Srem-Fruskogorac iz Mandjelosa, ekipa se preselila kod gazde kluba u ugostiteljski objekat)
I posle velike fudbalske predstave na stadionu pod Promenadom, fudbalski znalci su ostali na sportskom i toplom druzenju, na "trecem poluvremenu" kod renomiranog ugostitelja Pepea, ali ne Barseloninog Pepea, nego Mitrovackog!

Kakvo fudbalsko umece ovog momka, dugo Borca nije imala ovakvog igraca, jos od popularnog Moce Sokolovica koji je ostao upamcen po svojoj jednogodisnjoj karijeri u rumunskoj drugoj ligi, u Oradei!!!

Velelepni stadion ekipe Veternika, na kojem bi im pozavideli i mnogi prvoligasi!! (iza stadiona kuca iz koje tuce muzika "bez Krajine ko bez roditelja" i dva rundava kera, koji jedva cekaju da lopta preleti preko da mogu da je izgrizu)

Steta sto je kisa pokvarila ovu sportsku predstavu danas, ali ipak se skupio veliki broj ljubitelja ove igre, na stadionu pod Lozom ima preko dve stotine vernih navijaca, koje nista nije moglo spreciti da propuste ovu fudbalsku poslasticu!! (za popunu moraske zone, sever)

Kakva hladnokrvnost mladog sudije Milenkovica, pokazao je Radeljicu put u svlacionicu, i time svima stavio do znanja "ne, ne gospodo, sa mnom nema igre" Bravo Milenkovicu, to je duh, tako se stize i do Srpske lige!! (samo sto je posle utakmice bezao kroz kukuruze da izvuce zivu glavu)

Komentari

Није лоше, дадох плус, али искористи претрагу, има једна одлична дефиниција о њему са истим називом.

hahaha,svaka mu čast!!! +

znam, znam da ima!!! nisam imao nameru da kopiram definiciju, nego samo da napomenem neke primere kojih sam se ja setio, a nisu bili pomenuti!!
ako ti znas Peki jos neke, pisi slobodno !! ja sam se lepo ismejao citajuci tu definiciju o njemu !! :))

Pozdrav od Tiće, snimateljke SOS kanala, Lokijeve verne koleginice koja će vas i ove subote obradovati snimcima sa utakmice Big Bull Radničkog na gradskom stadionu u Šidu!
=)

haha, Tico, Bacinci, Bacinci :)))))) Pozdravi kolegu, sad je bas pricao sa utakmice sloga-vojvodina :))))))

Samo da znate, Loki je stvarno genije. Niko ne može da odvali kao on. I zaista mu se divim na posvećenosti i zainteresovanosti za srpski fudbal tog ranga.
I ne zamerite mu što se ponavlja, već 15 godina svakog drugog vikenda ide u Bačince, meni je ovo peta godine i već mi je dojadilo
Pozdrav!

haha, pa meni bacinci dojade samo kad prodjem kroz njih, a kamoli nesto vise :))) pozz i tebi i lokiju :))