Prijava
   

Alfa-Šaban

Uspešan muškarac sa prostora bivše Jugoslavije, Bugarske, ostalih delova Balkana i sa još par enklava u svetu. Može imati godina od taman toliko da je došao do 16 levela šabanstva, ali pre šabana svog okruženja, pa dok snaga ne kreće da ga izdaje, u najvećem broju slušajeva oko 45 godina.
Menja mobilni telefon što češće, uvek se, pun sebe, hvaleći novim. Putem mobilnog zna da pozove, ali se sa porukama loše snalazi. Naglašava da mu telefon ima VAJFAJ, BLUTUT, EMPETRI I DESET MEGAPIKSELA, medjutim retko koji od njih ima barem simboličku predstavu o barem jednom od navedenog.
Od njega ćete čuti da je vernik, nosi sedam brojanica (bar jednu sa onim šarenim sličicama) i obišao je par velikih svetinja u zemlji i inostranstvu, uglavnom usput u nekoj nabavci i tamo upoznavao "ŽIVE SVECE". U crkvu ode kada ga neko pozove na kumstvo. Kad ima love, devizama puni vidovnjake, vračare i prozorljive, pa čak i onog što priča sa zmijama i žabama.
Bavi se biznisom. Nekakvom trgovinom zgrće veliku lovu, "IMA PRIČU"(Iako po svim važećim standardima ne govori ni jedan ljudski jezik).
Mladi šabani mu idu po cigare, a stariji mu se šlihtaju, iako su bili mnogo puta osramoćeni od njega.
Ima ženu koja obitava u kućerini u predgradju i iz nje izlazi do kozmetičarke, ili s njim do prijatelja redje, koja je htela više puta da ga ostavi, ali bi popila batine praćene seksom, te se uvek uteši da je on voli.
Ako ima decu, ne zna mnogo o njima osim imena i galamom i batinama rešavajući stvar, smatra da je pravi vaspitač.
Često menja automobile, vozi i kad mu oduzmu dozvolu i vozi tako da vam je najbolje stati i ugasiti motor kraj puta dok ne promakne iz vašeg vidokruga.

Komentari

Fantastična, čak sam mogla da zamislim jednog lika iz kraja dok sam čitala, to je on, nema ko drugi da bude! :)

- јер не знам ниједног таквог

Vazi, Dzimi, ipak si ovde najbitniji ti ;D