ALKOHOL

wildchild 2010-04-19 01:00:48 +0000

standarnu definiciju realno 50% vas zna te vas ne bi zadrzavao time. ALI postoje razni vidovi alkohola i razni nacini koriscenja. od ispiranja rana pa do konzumacije iz vise razloga. neki piju da se sete, neki piju da zaborave a neki samo jer im se pije, ali alkohol ima i KOZMETICKA svojstva.
naprimer:
alkohol ce svaku devojku(naravno u tvojim ocima i u zavisnosti od kolicine) stesati brze nego svaka liposukcija
prolepsace je za vrlo kratko vreme, srediti joj frizuru sminku, mladez na sred cela i ocistiti sve akne koje ima. smanjiti nos, usi. ili cak se desi da poveca i grudi, podigne dupe, produzi noge.
alkohol joj ispravlja svaki nedostatak za samo jedno vece.
tako da ocigledno ima i svojstva bliska plasticnoj hirurgiji.
bedak je samo taj sto je to privremeno pa se sutra ujutru mozete lako iznenaditi (ne bas prijatno)i mozda cak poceti da trazite osobu sa kojom ste otisli iz kluba sinoc, po stanu u isto vreme cudeci se odakle ova pored vas.

naravno ako se probudite nekim cudom ozenjeni ili se razvedite ako ne mozete da je gledate ili jednostavno nemojte da se treznite.

nije primer ali je savet. ako zelite da su najlepse zene uvek pored vas, resenje je ALKOHOL

1
30 : 12
  1. da, ali zavisi kakav je alkohol u pitanju, recimo pivo jača kosu, aceton se koristi za nokte, a za ostalo ne znam (inače ja češće koristim aceton u paljevinske svrhe).

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.