Alkohol

TalicniTom 18 2012-02-12 21:27:47 +0000

Зли другар који ме стално тера да правим срања, баш онакав каквог су ми родитељи говорили да се клоним кад сам био клинац. Кад год хоћу да га избегнем, он се прикачи или га неко доведе, да није њега вероватно сад не бих пушио, он ме натерао да узмем цигарету, веровано бих сада био спортиста и имао 6 трбушњака. Како год, не могу да му замерим, да није њега остао бих досадан и многе приче би остале неиспричане.

-Како је било синоћ? Јеси пио?

-Јесам, брате, не питај ништа, завршио сам с неком дебелом, онај Гуливер из обезбеђења ми затворио око, разбио сам трафику да би узео кутију цигарета, ост'о сам без мобилног, моји мисле да сам на тешким дрогама, неће ме бити неко време, угасићу фејс, остаћу само на ВУКАЈЛИЈИ и иза лажног имена глумити фацу.

2
16 : 6

Omiljeno za [1]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.