Prijava
   

Ameri

Mnogo priprost i ćorav narod, koji jedva uspeva da shvati razliku između životinje, malo komplikovanije naprave i Übermenša.

- Da li je to ptica?!
- Da li je to avion?!
- Ne, to je Supermen!!!

Komentari

Amerika je kolijevka civilizacije, Valdemare.

I majka demokratije.

Da, amerikanac bi spomenuo i slovensku antitezu, jel.se tako zove?

Hahaha, ova brutalna istina odma ide u omiljene! :)

U slučaju Amerike, slovenska antiteza bi bilo onih par hiljada raketa sa nuklearnim glavama nanišanjenih na USA.

Ali lepo primećeno. Šta je tamo ono ubrdu, snijeg, labudovi, škk? Ma šator, jebem te ćorava, otkud snijeg u avgustu, i da l' si ikad u životu vidio labudove osim u ZOO-vrtu.

Ne bih se bavio politikom, ni moji stari se nijesu bavili i tako... Jači tlači, tako je to u životu i u smrtu ne daj drugom da te trtu kekekek

Da li je to ptica? Da li je to avion? Ne, idioti, to je oblak...

OK definicija, ali ne diraj mi Stanford, MIT, Berli, Kalteh... Valde, bezdušniče. +

Tebi samo stalo do tehnike i robota, a ljudska prava jok :)

Bio sam tamo skoro, ma OK je koliko sam mogao za kratak period da vidim, jedino ne mogu da komprehendujem 2 stvari. Kafa užas, užas, užas, moja kokošja supa iz kesice više liči na kafu. I tako služe pola litre tog poluprovidnog užasa. Druga stvar, kako me prepotetni Ameri nerviraju sa prepotentnim smehom i prepotentnim stavom. Gledam ih, debeli, ukravatirani, a, jebote puni sebe, stav prezentacije k'o da je oslobodio svet plus ubeđuje k'o da prodaje telešop proizvode. Ostalo sasvim OK, široko, komotno. E, da - ima i lepih Amerikanki, bartenderki, onako tetovirane, vragolast osmeh, rokenrole. Svidelo bi ti se, a valjda ima i koja ruskih korena za tebe dodatno. E sad šta bi tvoja žena imala reći o tome, ne znam ;-)

Ma ne mislim ja to stvarno, Lukse, nego mi pade na pamet jutros, kako bre mogu da pobrkaju te tri stvari? A još, njihov Supermen direktan je opozit Ničeovog natčoveka, potpuno banalizovano i oguljeno od svake suštine, samo je zadržao prefiks -super-. A još kad se uporedi sa čovekobogom Dostojevskog, i njegovim bogočovekom, odosmo daleko, ali ipak bih u nekoj eventualnoj razmeni vatre ja njih najpre spržio. Ako treba svet očistiti od kiča, treba krenuti od njih. Srećna okolnost je samo što su dovoljno jaki da će i svi ostali biti spečeni.

Ne bih se bavio politikom, ni moji stari se nijesu bavili i tako...

A plaćali su danak Turcima i šućeli? Moji bogomi nijesu, no je svaki svog turčina pośeka, i turska noga tu više kročila nije.

Ne prdi, Valdemare, ta priča nas je i dovela dovde. Para nema domovine.

E. Njegoš se u grobu prevrće... Al više je on moj neg tvoj, priznaj. Ako sam Srbijanac.

Ko mu jebe mater tamo. Nije iz moga sela.

Valde, ti sve na filozofiju okreneš, nepopravljiv si :D Ne reče ništa za one bartenderke, žao mi bi i što bilo šta rekoh...

Volim tetovirane bartenderke.