Prijava · Registracija
 1. 99 : 9
  16 em plus     16 em minus
  100 : 9
  99 : 10

  Americki tinejdzerski filmovi

  Ovako izgleda 90% američkih tinejdzerskih filmova:

  Uloge:

  Majk - Zajeban skolski frajer, san svake devojke, uglavnom igra basket ili americki fudbal za skolu, naravno ima i najbolju ribu u skoli...

  Dzon - Majkov najbolji ortak, sve isto kao kod Majka, samo u malo blazoj formi...

  Rodni, Bil, Albert i Keni - Četiri nerazdvojna druga, glavna tema podsmeha ostale dece iz skole, povuceni, cudni, nevini...

  Alisa - Glavna riba u skoli, san svakog muskarca, naravno Majkova riba, a gore pomenuta četvorica, maštaju da im se javi u prolazu...

  Suzan - Alisin potrčko, takodje slatka devojka, nema decka, ali se muva sa Dzonom...

  Jos puno nebitnih likova - koji su nebitni za opis, tu su samo da posluze glavnim likovima...

  Radnja:

  Alisa za 2 nedelje organizuje ogromnu rodjendansku zurku kod kuce, posto joj naravno roditelji bas tada idu poslovno u Alabamu, i njoj ostaje prazna ogromna kuca, sa velikim dvoristem i bazenom... Zove celu skolu, tako da ce se tu naci svi gore pomenuti likovi. Dva dana pre zurke Majk i Alisa raskidaju jer je Majk imao sex sa Alisinom najboljom drugaricom Suzan, tako da ni njih dve vise ne razgovaraju. Medjutim sutradan Majk kao izvinjenje Alisi kupuje Porse Kareru, jer mu je otac uspesni biznismen, koji ima ogromnu kompaniju. Njih dvoje su opet zajedno, a njene druge dve najbolje drugarice (gore pomenute kao 'nebitni likovi') se dogovaraju da pomire Alisu i Suzan na njenoj rodjendanskoj zurci... Rodni, Bil, Albert i Keni daju medjusobno jedan drugom obecanje da ce na zurci izgubiti nevinost.

  Konacno dolazi i taj dan.
  Noc, leto, palme, bazen, kokteli, muvanje... Tipicno... Alisa docekuje goste na vratima... Nailazi Suzan koja je sasvim slucajno obukla istu haljinu kao Alisa, i Alisa iznervirana odmah smislja taktiku kako da joj se osveti... Nakon par sati zurke, skoro svi pijani, kupaju se u bazenu, parovi sede u dnevnoj sobi na kuacu i ljube se, medjutim Suzan se sama seta oko bazena, kada joj Alisa prilazi da je navodno ponudi picem... Dolazi do nje, i 'sasvim slucajno' gura Suzan u bazen! Ona pizdi, i izlazi sa žurke... Ispred je ceka Dzon, koji je izasao da zapali cigaru, oni se muvaju, i srecni odlaze kod njega kuci... Crna četvorka (Rodni, Bil i td..) cekaju priliku da pridju nekoj devojci, kada odjednom, verovali ili ne, četiri mlade dame same piju koktel u jednom cosku kuce... Oni se medjusobno svadjaju ko ce koju, i kada odluce, shvataju da ne znaju kako da im pridju... Onda jedan skupi hrabrost i pridje im, nakon cega pocinju reklame... :)

  " Top Šop, kako ćete danas kupovati, kupovaćete iz vaše fotelje..."

  Nakon 20ak min, zaboravljate sta ste gledali, kad ono eto ga film...

  Bil, koji je prvi prisao jednoj od devojaka je polako ali siugrno odvodi u bracnu sobu, i tako jedan po jedan, osvajaju devojke... Nakon 20 min prikazivanja sta ko radi, dovrsavanja nebitnih sporednih radnji, film se, ocekivano, zavrsava happy-endom, i cica mica i gotova prica.... :)
  ________________________________________________________________________

  Zakljucak: Previse naivno za danasnju omladinu...

  Sve slicnosti sa stvarnim licnostima i dogadjajima su slucajne... :P

 2. 56 : 16
  16 em plus     16 em minus
  57 : 16
  56 : 17

  Američki tinejdžerski filmovi

  Filmovi koji se razlikuju samo po imenima likova i mestima gde se glavni glumci prvi put poljube.

  On je poznati sportista jedne srednje škole. Za doručak jede eksere. Prepodne trenira. Popodne se bori sa učenjem. Uveče piše pesme i peva za prvom ljubavlju. Ona uči za svo to vreme i za sve je ružna akrep iako na prvi pogled ima sise kojima može da napravi pire krompir. Zatim se oni prvi put upozaju tek u poslednjoj godini srednje škole. Zbog zle devojke koja juri glavnog lika, glavna junakinja se tripuje da im nije suđeno sve dok se ne pojavi super blesava družina koja joj pomaže da ga smota. Na matursokm balu oboje izgledaju kao da su Ken i Barbi i tada ih proglašavaju za kralja i kraljicu mature. Posle toga sledi vruć seks koji se, naravno propušta.

 3. 58 : 22
  16 em plus     16 em minus
  59 : 22
  58 : 23

  Američki tinejdžerski filmovi

  Filmovi koji manje-više imaju istu radnju. Ta radnja je sledeća:
  Šon, štreber koji je pobegao od maltretiranja iz svoje bivše srednje škole, dolazi u novu sredinu i tu se upisuje u školu. Brzo se pobratimi sa lokalnim štreberima, koji su, kao i ostatak škole, zaljubljeni u Džesiku, glavnu čirllidersicu i najbolju pi*ku u školi. Ona je, naravno, u vezi sa Džošom, kvoterbekom i najboljim ragbistom u gradu. Šon posle nekoliko meseci ustezanja pita Džesiku da ide sa njim na maturu, ali ga ona odbija i Šon završava sa glavom u wc šolji zbog toga što je Džoš čuo da mu Šon muva ribu. Šon tada dobija želju za osvetom. Jebiga, da ne prepričavam ceo film kao babe seriju(špansku, tursku), Šon na kraju ide sa Džesikom na maturu, oprca je i sprema se za prijemni ispit na Jejlu, Harvardu, dobija stipendiju itd.

  U lošijem slučaju Šon na maturu vodi svoju najbolju drugaricu štreberku koja se odjednom pretvara iz ružnog pačeta u labuda i postaje najbolja riba u školi. I nju oprca, to se podrazumeva.