Prijava
   

Anarhija na igralištu

Ne tako davno, kada bi se na terenu pojavili stariji, klinci su mogli samo da se pokunjeno sklone i prepuste im golove/koševe. Tada se još znalo ko kosi, a ko vodu nosi. Ali, danas je druga priča. Deca su postala užasno drčna i bezobrazna. Orni su da se svađaju, psuju, prete, pa čak i da potegnu noževe! Autoritet, šta to bejaše?

Mnogi "stručnjaci" kažu da su krive sankcije, američki filmovi i muzika. E, pa nisu! Krivi su roditelji. Malo čvrste ruke čini čuda.

Komentari

dobio si od mene plusčinu! kod nas u kraju se znalo da čim dođu stariji mi se skolinmo a oni ne moraju to ni da nam kažu... sada deca se deru psuju mi majku a ja ne smem da ih lemam pošto su se tu okupili i brane svoju decu od nas starijih nasilnika koji im ne damo da igraju jebeni tenis na fudbalskom terenu!

-
de to jos ima. kako ne mozes oterati decu :S

Хвала! Ма, знам како је. Ја сам '89 и рек'о бих да смо ми последња иоле нормална генерација.

ima na Voždovcu... nismo ih lemali kad je trebalo i sad su pustili muda a tu su uvek dežurni roditelji... ali ajde što se ne sklanjaju nama nego što se deru i na ljude od 50 godina koje su legende našeg kraja... oni ih psuju i deru se na njih teraju ih a imaju svi po 10 godina... i čim im neko nešto kaže svi dovedu po taticu a sve mrzi da se raspravljaju a žao im da biju roditelje...

kod nas je i dalje tako.....

Eto tako.Do juce ste kukali kevi i caletu (nemojte reci da niste jer jeste) kako vas je onaj tamo i ovaj vamo udario tu i tamo,a sada ste vi jedina normalna generacija.

плус матори ко кућа...родитељи су криви...

Roditelji, naravno. Nesposobni i previse pustaju dete.

НеканС

не да нисам кукао него нисам смео да кукам...још би и од маторог добио заушку..и за кукање и за куробацање...ми стајали са стране и ко кучићи били срећни ако нас неко пошаље да донесемо воду...

+,a i plus kad igraju basket;to sam doziveo prekjuce-klinci sutiraju trojke,ne igraju odbranu,smekerisu se-msm ALO BRE,STA GLUMIS?!?!

Javio: ...ми стајали са стране и ко кучићи били срећни ако нас неко пошаље да донесемо воду...

To sam bas 'teo da kazem :D

'97 godiste i mladji:nek ih bog sacuva

Na mladjima svet ostaje. Te gluposti sa generacijama su prevazidjene. To bi isto penzos rekao za GSP - nekada se znalo kad stariji udje u prevoz, treba se ustane. Njesra.