Prijava
   

Argentinski fudbalski komentatori

Virtuozi sportskog komentatorstva, ljudi koji su školovani i vaspitavani da svoje srce i svoje glasne žice ne štede prilikom prenosa fudbalskih utakmica. Najveći među njima Hugo Morales predstavlja savršenstvo kome teže svi sportski komentatori u celom svetu.

Noćna mora svakog komentatora je da prenosi utakmicu pored nekog argentinca na svetskom prvenstvu a evo i zašto .... (pogledaj video)

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollll goool goool gooooooooooooooooooooooolllllll oooo dios mio o dios mio goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollll

Komentari

+! A za mene je argentinska liga najača liga u kosmos!+

++ to se zove emocija.
Ja umalo nisam umrla kada se Aleksandar Stojanović (inače expert za sve sportove) razdrao dok je prenosio meč naše reprezentacije. Jebote, nisam navikla da to naši rade, a i zvuči fuj.

Jel njih placaju za ovo?
Smatram da da,jer ne moze niko ovolika plajevina bit,za bilo kakvu ovakvu situaciju.

Ма где нису паљевине њима је фудбал ко нама ракија, кад те удари у главу море ће се дереш па ће певаш

Плууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууус!!!