Prijava
   

Arminovih 5 magičnih stepenika

Legendarni kladioničarski sistem koji je osmislio genijalni kockarski um Dr. Armina van Burena, holandskog svestranog umetnika i sastavljača tiketa sportske prognoze.

Sistem je vrlo jednostavan: kreće se sa sto dinara, sastavi zicer par za kvotu 2,10 (onih 0,1 za čast radniku/ci), kada taj tiket prođe, sastavlja se novi zicer par sa istom kvotom, ali na njega ovaj put ulažemo dobijenih dvesta dinara. To se radi uzastopno 5 puta, a onda se pravi pauza za bahanalije, a i legenda kaže da kladioničarski bogovi obaraju 6. put, bez izuzetka.

Naravno, kako se Dr. Armin rukovodi onom Vorena Bafeta: "Dont kip ol jur egz in van basket", on takođe poseduje i 0,000001 deo jednog bitkoina, dve akcije sajta vukajlija.com, kao i još nekoliko kriptovaluta, te nalogom na njujorškoj berzi preko kog zarađuje na razlici u ceni kostolačkog uglja pre i tokom grejne sezone, takođe i klikće na reklame, te na osnovu svega ovoga zbirno on mesečno povuče čak i do 270 dolara, što mu omogućava lagodan život u roditeljskom stanu na Železniku.

Komentari

Железник? Има један Армин у Маринковој Бари, мислио сам да је то тај.

Treba te banovati zato sto ismevas ovog zlatnog momka

Нетачно говнаре младеновачки, ја Армина изузетно ценим али није ни за очекивати било да ти то скопчаш

Може бити Фреецоре, можда је морао да се пресели на јефтинију локацију из разумљивих разлога.

Dadoh +, zamorna za čitanje jer sam nepismena za sportsku pr.