Prijava
   

Assbook

Poznati internet sajt ili sta vec, fejsbuk dobio je svoj nadimak.Nadimak obicno dobijaju ljudi po svojim osobinama pa tako je i fejsbuk dobio svoj.Zasto bas assbook?-Zato sto se sve vise na profilima curki u proseku od 13 do 35 godina nalaze slike njihovih delova tela(grudi, zadnjice, stomaka, etc.).Plus, sve je vise slika sa ili bez dekoltea kao i slike u kadi, na bazenu, u sobi sa isturenim atributima istih devojaka koje u opste ne razmisljaju da iste te slike moze da vidi njihov otac ili majka?-Najgore je sto neki roditelji to i podrzavaju ali to je vec druga tema.

Marko says:Extra si!!
SeXyBiTcH!<3 says:Hvala :** :)
Pera says:Dobre ti slike, da si jos malo izbacila, hehe
SeXyBiTcH!<3 says:hehe, pa mozda na nekoj novijoj :) :*
Pera says:e to to, he he

Komentari

D trtin, vidim da si nov ovde. Samo da te podsetim da ne mozes da napises dve iste defke i da se pravis lud, sto verujem da nisi. ajd, u zdravlje od mene i - i + pa koju ti obrisu, to ti je...
Re: vidim ispravio si. greska verovatno

Brat, zabagovao mi bio net, cim sam video da je odkucao dve obrisao sam jednu odmah.Stvarno nije do mene ;) poz

e sad imam zamerku za primer ... zaboravio si da sve te extra ribe sa extra oblikovanim telom obavezno koriste umesto š.sh.sx ... isto i za č ć ... a kako da zaboravim pa tu je i dobro poznato slovo w(mislim V)

+ sve u svemu

Da,da...Ali to nema veze sa Naslovom :), zato to i nisam hteo da pominjem.Ima jedna pesma od JBK- colo colo prozivka...U kojoj su popljuvali sve te klinke, ali kraj pesme je razjeban kada kaze...Glupaco i duplo W nikada ne moze biti obicno W, zato sto je duplo! Najbolje ribe nikad nisu ni imale fejsbuk :)

To je meni počelo ozbiljno da ide na živce. Može me bilo ko nazivati pederom ali degutantno mi je kad vidim da je žensko natrtilo guzične kosti kako bi navapilo balavljive muškarce da pišu svakakve komentare. Dno dna.